Rezervari:

021 316 88 38 0732 88 99 66
Salon masaj erotic Bucuresti

Evenimente / Monamour

Masajul thailandez - o explozie de senzualitate, doar la Mon Amour

16 Octobrie 2013

Senzualele maseuze de la salonul de masaj erotic Mon Amour, descopera tainele ascunse ale masajului thailandez. Pentru ca satisfacerea clientilor este cea mai importanta, cursurile de masaj thailandez au inceput imediat. In curand, la Mon Amour veti avea parte de cea mai exploziva experienta erotica.

Toate aceste detalii au fost dezvaluite de Alina Plugaru, intr-un interviu acordat celor de la Romania TV. Creatoarea conceptului Mon Amour Masagge, Alina Plugaru, a vorbit deschis despre problemele de mentalitate ale romanilor.

Una dintre protagonistele emisiunii "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", Alina Plugaru a declarat "La mare cautare în strainatate e masajul thailandez. La noi nu exista. Eu vreau sa bag masajul thailandez în România. Ceea ce ar fi...uau". In speranta ca va reusi sa schimbe conceptiile romanilor, aceasta isi specializeaza maseuzele in masajul thailandez.

Masajul Thailandez presupune o forma superioara a masajului, in care sunt stimulate zonele erogene ale organismului. O sedinta de masaj thailandez combina miscarile imprumutate din yoga, cu stimularea punctelor cheie ale organismului. Experienta masajului thailandez este de neuitat datorita atmosferei senzuale create de lumanari, uleiuri si muzica orientala. Masajul thailandez trateaza trupul si sufletul, relaxeaza si ofera o satisfactie nemarginita. Uita de toate problemele si incearca masajul thailandez!

Galerie de imagini