Rezervari:

021 316 88 38 0732 88 99 66
Salon masaj erotic Bucuresti

Masaj de relaxare

Cum sa elimini stresul cotidian

Pentru a scapa de stresul zilnic de la serviciu si de acasa, exista o singura metoda: masajul de relaxare. Dar acesta poate atinge noi culmi ale placerii, daca ii adaugi si o componenta erotica.

O femeie frumoasa te va face sa uiti de probleme

La Mon Amour intelegem cat de valoroase sunt momentele de relaxare, asa ca zeitele noastre au grija sa iti ofere linistea de care ai nevoie. Fie ca sunt topless, fie ca sunt complet dezbracate, maseuzele te vor dezmierda cu mainile lor delicate, avand grija sa iti maseze fiecare parte a corpului. Astfel, tu ai parte de momente de placere intensa, iar corpul tau, sub efectul masajului de relaxare erotic, se va destinde. Linistea pe care ai sa o descoperi alaturi de zeitele Mon Amour va fi o stare apropiata cu ceea ce yoghinii numesc Nirvana.

Lasa-te pe maini profesioniste

Daca si tu iti doresti sa te bucuri de atentia celor mai frumoase femei, atunci a venit timpul sa profiti de masajul erotic de relaxare. Gaseste-ti linistea sufleteasca si placerea senzuala alaturi de zeitele Mon Amour Massage.

Atentie! Fiecare secunda departe de fetele noastre te afecteaza! Nu mai asteapta, alege-ti chiar acum zeita care iti place si fa o rezervare.

Salon masaj erotic

Adresa:
Str. Caderea Bastiliei Nr. 72b,
Piata Romana,
Bucuresti - Romania

Rezervari:
021 316 88 38
0732 88 99 66

Program:
Luni - Sambata: 12 - 04
Duminica: 16 - 02