10 lucruri interesante despre Masajul Erotic pe care nu le știi

Vineri, ultima zi lucrătoare a săptămânii. Nu pentru toți (salonul de masaj erotic Mon Amour Club, de exemplu, este deschis în fiecare zi), ci pentru cei mai mulți. Timpul trece greu, dar, dacă vrei să apeși pedala de accelerație, citește aceste rânduri (pe furiș sau nu, în funcție de colegii din jur) și, dacă te întreabă cineva de ce zâmbești, spune-i adevărul: citești câteva lucruri interesante despre sex.

img

55% dintre femei și 44% dintre bărbați se despart de partenerul de cuplu dacă au parte de o viață sexuală monotonă. Nu e prima oară când îți spunem că un masaj erotic pentru cupluri poate fi terapia ideală într-o relație.

46% dintre americani sunt de părere că probabilitatea ca Bigfoot să existe este mai mare decât cea de a atinge orgasmul în același timp cu partenerul de cuplu. Asta, pentru că, cel mai probabil, nu știu ce înseamnă un masaj erotic pentru cupluri.

Femeile care experimentează un orgasm intens devin mai creative și mai încrezătoare în propriile forțe. Ce mai aștepți, ia-ți iubita/soția și veniți împreună la Mon Amour, acolo unde fetele noastre senzuale vă vor oferi un masaj erotic pentru cupluri uluitor.

În medie, un cuplu alocă 20 de minute pentru preludiu. Un cuplu care a experimentat masajul senzual oferit de zeițele noastre știe cum să se bucure de un preludiu prelungit și intens.

O viață sexuală sănătoasă consolidează relația de cuplu. De câte ori ți-am spus că un masaj erotic pentru cupluri poate reaprinde focul pasiunii în relația de cuplu?

NU DOAR BĂRBAȚII VISEAZĂ LA UN MASAJ EROTIC, CI ȘI FEMEILE

Bărbații se gândesc la sex de 19 ori pe zi. Femeile, de 10 ori. Și, credem noi, atât bărbații, cât și femeile se gândesc cel puțin o dată pe zi la un masaj erotic incendiar.

Romanii credeau că femeile care foloseau diverse produse cosmetice pentru a da volum genelor încercau, de fapt, să ascundă căderea genelor, provocată de prea mult sex.

În momentul în care tu citești aceste rânduri, 65.000 de cupluri din întreaga lume fac sex.

Începând cu vârsta de 20 de ani și până la atingerea vârstei de 70 de ani, o persoană petrece, în medie, 600 de ore făcând sex. Noi am spune că degeaba te lauzi cu sute de ore de sex, dacă nu ai experimentat nici măcar o dată plăcerea intensă oferită de un masaj erotic VIP.

Ziua bună se cunoaște după… sexul de dimineață. Și, am adăuga noi, un masaj senzual este cheia pentru un somn adânc și odihnitor.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66