3 Dorințe Erotice Pe Care Toți Bărbații Le Au

De cele mai multe ori, fiind dominați de dorința de a fi stăpâni pe situație, bărbații au foarte multe fantezii erotice. Fiecare bărbat își dorește anumite lucruri de la o femeie, mai mult sau mai puțin întâlnite. Iată care sunt cele mai populare dorințe erotice pe care toți bărbații le au:

img

VOR SĂ TRĂIASCĂ EXPERIENȚE NOI ȘI DIFERITE

Dorința de a experimenta ceva nou se află în topul preferințelor erotice a tuturor bărbaților. Aceștia își doresc acea aventura, acea clipă de nebunie care să-i facă să se simtă în al nouălea cer. Un lucru de care să-și amintească mereu, să le rămână întipărit în minte și-n simțuri. Acest lucru este masajul erotic. Cu siguranță îl va surprinde și-l va duce în starea euforică după care tânjește.

 

 

VOR SĂ PRIMEASCĂ INDICII ÎN PAT

De cele mai multe ori, bărbații nu au de unde să știe cum ar trebui să se comporte în pat. Ce ar trebui să zică, ce ar trebui să facă sau să nu facă. Tocmai de aceea, ei își doresc multă comunicare, chiar și în timpul actului sexual. Așa că, nu ezita să-i spui și să-i arăți partenerului ceea ce ai vrea să facă atunci când sunteți într-un moment intim. Mai mult decât atât, susține-l atunci când vrea să frecventeze saloanele de masaj erotic. Acolo va învăța lucruri noi, care le poate practica cu tine, iar tu vei avea doar de câștigat.

Vrea să fie dominat

Chiar dacă, în general, bărbaților le place să conducă și să domine, există situații în care le-ar plăcea ca rolurile să se schimbe. Spre exemplu, în pat. Încearcă să domini tu întreaga partidă de sex și vei vedea diferențele. Tocmai de aceea, bărbații aleg saloanele de masaje erotice. Acolo sunt dominați prin atingeri tandre și senzuale, care îi incită foarte mult.

Mon Amour a selecționat cele mai senzuale fete care oferă masaje erotice profesionale de o plăcere intensă. Datorită acestor masaje, orice bărbat devine mai pasional, mai plin de încredere și mai cuceritor în toate aspectele vieții.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66