3 elemente cheie pentru o relație de durată

Considerat de multe ori un subiect controversat, sexul este, de fapt, vital pentru o relație sănătoasă și de durată. Deși poate părea chiar banal, studiile demonstrează că foarte multe cupluri se despart din cauza faptului că nu întrețin relații sexuale așa cum ar trebui. Iată care sunt trei elemente cheie pe care trebuie să le iei în considerare dacă vrei ca relația ta de cuplu să nu se destrame:

img

ÎNCREDERE

Multe femei își fac prea multe griji în privința aspectului lor fizic și al imaginii lor în fața partenerului. Totuși, chiar prin simplul fapt ca sunteți deja împreună, ar trebui să fii convinsă că există atracție fizică reciprocă. Chiar dacă nu ai un corp perfect, așa cum vezi în filme sau în reclame, nu trebuie să te simți inconfortabil. Cu siguranță ești atractivă în ochii partenerului tău și îl poți incita în orice moment.  Conform sexologilor, faptul că te gândești foarte mult la felul cum arăți în timpul sexului, diminuează șansele de a atinge orgasmul.

INOVAȚIE

Oricât de mare ar fi atracția reciprocă, după o anumită perioadă monotonia și rutina intrevin inevitabil. Nu contează cât de obosită ești. Dacă vrei ca relația ta să meargă mai departe, gândește-te ce ai putea să aduci nou în viața voastră intimă. Ce ar fi să îl suprinzi cu un masaj erotic ? Ia-l prin suprindere și invită-l chiar tu la un salon de masaj erotic, cu senzații nebănuite. Scopul masajelor erotice este tocmai acela de a trezi simțurile și de a crea preludiul perfect.

PROVOCĂRI

Pentru a condimenta puțin viața sexuală, e nevoie ca ambii parteneri să fie deschiși unul față de celălalt și deschiși la noi experimente. Dacă iubitul tău vrea să încerce ceva nou, asta nu înseamnă că tu nu îl mai satisfaci. Arată-i cât de deschisă ești și fă-i cadou o vizită la un salon de masaj erotic. Susține-l și lasă-l să se bucure de această provocare. Se va întoarce la tine cu forțe proaspete.

Pentru senzații nebănuite, te așteptăm la Mon Amour Club, cel mai prestiginos salon de masaj erotic din București.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66