3 Obiceiuri Toxice Care Îți Afectează Relația De Cuplu

În general, o relație puternică se bazează pe încredere, comunicare, respect și iubire. Însă, oricât de mult ne-am dori ca relația să decurgă perfect în orice moment, există situații în care obiceiurile noastre de zi cu zi ne pot afecta cu adevărat relația. Iată care sunt cele mai des întâlnite obiceiuri toxice, care duc într-un final la stingerea relației.

img

POSESIVITATEA ÎN CUPLU

Gelozia și posesivitatea sunt două sentimente care se află în strânsă legătură, care duc la pierderea încrederii dintre parteneri. Pentru ca o relație să funcționeze este necesar să existe înțelegere și acceptare. Fiecare partener trebuie să  înțeleagă nevoile celuilalt și să gestioneze situațiile astfel încât să nu apară probleme. Nu îți obliga partenerul să renunțe la anumite plăceri sau obiceiuri care îi fac plăcere, cum ar fi ieșirile în oraș cu prietenii sau frecventarea saloanelor de masaje erotice. Lasă-l să se bucure în continuare de lucrurile care îi dădeau satisfacție înainte de relația voastră și care nu o pot afecta în niciun fel.

NU VĂ ACCEPTAȚI RECIPROC OBICEIURILE

Cuplurile fericite nu înseamnă doar acei parteneri care au activități și obiceiuri comune. Este recomandat ca în fiecare relație, cuplurile să aibă și activități diferite, care să nu-i includă și pe partenerii lor. Fie că e vorba de răsfățul personal precum masajele erotice sau petrecerea unei zile întregi într-un Spa, este necesar să existe astfel de activități care nu implică și prezența partenerului. Așadar, pentru o buna funcționare a relației, specialiștii ne recomandă acceptarea obiceiurilor partenerilor noștri.

NU ASCULȚI CEEA CE ÎȘI DOREȘTE PARTENERUL TĂU

Ca să eviți deteriorarea relației, este necesar să înveți să-ți accepți și să-ți asculți partenerul. Învață să faci compromisuri și să-i îndeplinești micile plăceri și dorințe chiar dacă de multe ori nu te încântă. Cum ai reacționa dacă partenerul tău ți-ar zice că ar vrea să meargă sa la un salon de masaj erotic? Orice bărbat și-ar dori măcar o dată-n viață să aibă parte de o asemenea experiență. Surprinde-l și fii chiar tu cea care îi oferă cadou un masaj erotic profesionist.

Mon Amour vă invită să trăiți fantezii de poveste, într-o atmosferă senzuală și provocatoare în același timp.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66