3 Romane Erotice care trebuie citite

Încă de la publicarea primelor romane erotice, literatura s-a dovedit a fi unul dintre cele mai plăcute modalități de incitare a simțurilor și imaginației sexuale. În ciuda succesului trilogiei Fifty Shades, nenumărate romane erotice au ocupat un loc important pe rafturile librăriilor. Mon Amour îți prezintă patru capodopere care, în opinia noastră, merită citite.

Tropicul Cancerului, de Henry Miller

Apărut la Paris în anul 1934, Tropicul Cancerului face parte din capodoperele clasice ale erotismului. Romanul este un mix intre biografie și ficțiune, unde fluxul liber al conștiinței este instrumentul prin care sunt descrise aventuri de natură erotică. Acțiunea ne este prezentată de un tânăr scriitor american care frecventează localuri excentrice din Paris în timpul călătoriei sale spre succes. Romanului i s-au atribuit nenumărate cuvinte de apreciere, printre care și descrierea lui Samuel Beckett: „un eveniment important în istoria literaturii moderne”.

Întâlnire periculoasă, de Meredith Wild

Eroii romanului lui Meredith Wild sunt două figuri cu personalități puternice. Wild ne prezintă o poveste plină de emoție și momente fierbinți, în contextul relației dintre Erica și Blake. Aflată în căutarea oportunităților din lumea afacerilor, Erica îl cunoaște pe Blake, un om arogant dar irezistibil de fermecător. Aceștia sunt nevoiți să ajungă într-un punct comun de înțelegere în ciuda comportamentului compulsiv al lui Blake și independenței financiare de care vrea să dea dovadă Erica.

Expertul Seducător, de Christina Lauren

Expertul Seducător ne spune povestea lui Hanna Bergstorm, o femeie dedicată realizării profesionale în totalitate. La insistența fratelui său, aceasta acceptă să facă o schimbare și pornește în căutarea unui partener. Aflat mai aproape decât se aștepta, Will Sumner ajunge să ocupe un loc important în viața Hannei. Aceștia sunt nevoiți să recunoască adevărata natură a relației lor, în ciuda reticenței de care dau dovadă.

 

Mon Amour Club ține la imaginația clienților și este mereu aproape cu recomandări din lumea erotică. Dacă îți dorești și tu să ai parte de o aventură erotica, te așteptăm la salonul nostru.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66