Salonul de masaj erotic pe care îl cauți…

Masajul erotic este o tehnică de relaxare ce implică nuanțe erotice și care are ca scop eliminarea oricăror tensiuni existente. Deși majoritatea lumii privește acest act cu superficialitate, tehnicile folosite alături de pachetul cu care vin acestea presupun pricepere și pasiune. Care sunt elementele care fac diferența dintre un salon de masaj erotic bunicel si unul extraordinar?

Experiență și pasiune

Experiența de care dau dovadă maseuzele unui salon de masaj erotic este factorul ce va diferenția întotdeauna calitatea serviciilor oferite. Abilitățile acestora de a îmbina mișcările unui masaj standard cu pasiunea dată de erotism își vor spune cuvântul. Clientul trebuie ghidat pe culmile plăcerii și ajutat să descopere noi puncte sensibile și senzații unice. Regula general valabilă într-un salon de masaj erotic este ca toate serviciile să fie oferite la cele mai înalte standarde pentru ca acesta să poate înțelege substratul unui masaj erotic.

Ambientul într-un salon de masaj erotic

Alături de muncă și determinare, se adaugă și câteva ingrediente magice ce vor completa pachetul oferit. Atunci când vorbim despre ambient, uleiul de masaj, muzica și lumânările alese sunt elementele definitorii în executarea masajului. Afrodisiacele sunt un must pentru a încinge atmosfera, iar, în combinație cu o cameră obscură în care lumina lumânărilor te va ghida și muzica te va face să plutești, vei avea parte de senzații nemaiîntâlnite.

Tu ești pregătit?

Atunci când alegi să te delectezi într-un salon de masaj erotic, trebuie să fii pregătit să lași orice fel de inhibiție la o parte si să transformi fiecare clipă într-un moment magic, în care extazul să primeze. Odată ce ai pășit în încăperea cu pricina, preiei rolul principal în filmul tău. Lasă-te sedus și intră în vraja momentului. Ghidează și lasă-te ghidat. Învață să-ți asculți trupul și efectele nu vor înceta să apară. Lasă stresul să se disipe și bucură-te de fiecare clipă.

Salonul de masaj erotic Mon Amour te așteptă să îți bucure toate simțurile. Vino să te bucuri de cele mai inedite experiențe alături de o echipă de maseuze profesioniste! Pentru programări apelați numărul de telefon 021 316 8838 sau pe whatsapp la 0732 889 966 .

 

 

 

 

 

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66