5 femei din istorie care au scris despre relații intime

De ”50 shades of gray” am auzit cu toții. Dar, puțini știm că înainte de asta, aceste femei au explorat un nou teritoriu. Ele ne reamintesc de libertatea femeilor de a-și urma fanteziile sexuale, de a-și controla propriile corpuri și de a-și exprima senzualitatea în funcție de propria lor dorință.

 

SAPPHO

erotic

Sappho, cea mai de seamă poetă a antichității grecești în secolul al VII-lea î.Hr, a lăsat în urmă multe scrieri cu pasaje erotice în care îi putem citi acest capitol al vieții.  Poeziile sale au exprimat pasiunea și dragostea pentru oamenii de ambele sexe ( de aici și proveniența cuvântului „lesbian”, derivat din insula ei de naștere, Lesbos). Lucrările ei, cu accentul pus pe emoție și pe experiența subiectivă, ne demonstrează complexitatea vieții erotice la vremea respectivă.

 

 

ANAÏS NIN

erotic

Cunoscută pentru scrierile sale memorialistice, Anaïs Nin este una dintre cele mai bune scriitoare de erotică feminină și una dintre primele femei care explorează pe deplin tărâmul scrisului erotic. Jurnalul său ne relatează o poveste intimă despre eliberarea sexuală, în decurs a mai mult de 60 de ani. De asemenea, ea a scris povestiri erotice fictive destinate unui colecționar privat în 1940.

 

 

 

 

 

 

ANNE RICE

Seria The Sleeping Beauty Quartet, cea mai mare parte publicată în anii 1980, este compusă din povestiri erotice BDSM stabilite într-o lume fantastică medievală, bazată pe basmul cu același nume. Acestea descriu aventurile erotice explicite ale personajului de sex feminin și ale personajelor de sex masculin, cu totul, cuprinzând chiar scenarii de bisexualitate.

DAPHNE DU MAURIER

erotic

Scriitoarea britanică Daphne du Maurier, născută în 1907, este cunoscută pentru cartea Rebecca, o poveste gotică, spooky, despre suspans și romantism. Scrierea sa te poartă într-un spațiu de vrajă, cu o atmosferă unică, unde emoțiile, erosul și misterul se îmbină perfect.

 

 

 

 

 

 

 

INGEBORG DAY

Ingeborg Day este o autoare austro-americană, cunoscută pentru scrierea erotică semi-autobiografică din 1978, de 9½ săptămâni, ulterior ecranizată. Ea ne prezintă o lume fascinantă despre fantezii erotice, prin construirea relației impersonale între doi străini, bazată doar pe jocuri sexuale.

Dacă ți-am deschis apetitul de a te întâlni cu femei frumoase, puternice, experimentate și cunoscătoare ale eros-ului, te așteptăm la salonul nostru de lux de masaj erotic Mon Amour.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66