6 Tehnici de Masaj Erotic pe care să le încerci

Nu-i este dat oricui să ofere senzații unice unei persoane ci numai celor care stăpânesc tehnicile de masaj erotic, un masaj care pune accentul pe conotația senzuală. Cu ajutorul tehnicilor de masaj erotic  beneficiarul este purtat într-o altă dimensiune în care senzualitatea are înțeles. Masajul erotic este pentru toți cei care doresc să se relaxeze într-un alt mod și să scape complet de stres.

Care sunt tehnicile de masaj erotic?

Acest gen de masaj nu trebuie făcut de oricine, deoarece această disciplină necesită stăpânirea anumitor tehnici de masaj erotic. O persoană neexperimentată în acest domeniu nu va reuși cu sigurantă să îndeplinească scopul acestui tip de masaj. Scopul masajului senzual este de a trezi simțurile în diferite etape, păstrând totodată partea senzuală a masajului. Pe lângă tehnicile de masaj erotic propriu-zise mai sunt și alte elemente care contribuie la un masaj reușit.

tehnici de masaj erotic

  1. Atmosfera. Crearea atmosferei propice este unul dintre obiectivele principale ale unei maseuze profesioniste. Ea se joacă cu mâinile și corpul său și crează o ambianță pur senzuală. Această atmosferă trebuie să meargă mană în mană cu o atmosferă calmă și relaxantă. De aceea, într-un salon pentru masaj erotic, cele mai experimentate maseuze optează întotdeauna pentru o lumină slabă și aprind lumânări în cameră. Ca să nu mai vorbim de muzica suavă-maseuzele au grijă ca atmosfera să fie caldă și liniștitoare.
  2. Mişcări. Există multe modalități de a face un masaj de relaxare erotic. Unele maseuze profesioniste încep cu mângâieri simple pentru a trezi simțurile la maxim. Înainte de a face un gest, ele urmăresc cu atenție reacțiile și corpul beneficiarului. O maseuză bună va lucra întotdeauna anumite părți ale corpului cu ajutorul tehnicilor de masaj clasic, care sunt eficiente în cadrul masajului de relaxare erotic și asigură o atmosferă senzuală: mișcări circulare de-a lungul spatelui, tehnici de percuție, atingeri ușoare executate cu vârful degetelor sau cu palma… Mișcările sau mângâierile aplicate în cadrul unei ședințe de masaj erotic nu fac parte dintr-o singură metodă, ci sunt rezultatul unei compilații de metode de masaj diferite.  Multe tehnici de masaj senzual sunt inspirate din Kamasutra. Bărbații pot experimenta multe orgasme fără ejaculare și pot învăța să își controleze erecția și ejacularea. Femeile apreciază că sunt atinse cu atât de multă atenție și răbdare și pot experimenta orgasme intense.
  3. Echipamentul.  Pentru a efectua un masaj erotic, trebuie să știi cum să alegi echipamentul. Un pat sau o masă de masaj sunt, de exemplu, departe de a fi ideale pentru a experimenta senzualitatea în toate formele sale. Într-adevăr, acest mobilier nu este potrivit pentru un masaj senzual adevărat. Pentru masajul erotic ideală este o saltea pusă direct pe podea.
  4. Accesoriile. Uită de crema clasică de masaj, joacă-te puțin cu imaginația și vei vedea că ai multe opțiuni la îndemănă: încearcă balsamurile pe bază de miere, cuișoare, și mentă, care calmează simțurile și oferă bunăstare. Poți să experimentezi uleiul de masaj, pulberea comestibilă, evantaiul cu pene, pietrele calde, spuma de baie, frișca…posibilitațile sunt nelimitate.
  5. Masajul reciproc. Nu este neapărat necesar sa participi pasiv la masaj. Te poți implica! Poți explora, la rândul tău, corpul maseuzei.
  6. Prezența. Cel mai important? Să fii prezent în timpul masajului. În mod ideal, masajul ar trebui să dureze 30 de minute pentru a oferi un moment real de relaxare și bunăstare. Nu este nevoie să faci asta doar ca să pierzi o jumătate de oră dacă nu ai chef sau nu te relaxezi.  

Cum alegi cel mai bun salon de masaj erotic în București?

Mulți oameni se intreabă unde pot să se bucure de serviciile unui salon de masaj erotic în București. Într-adevăr, saloanele de masaj erotic sunt concentrate în orașe mari precum Bucureștiul. Dar nu este atât de greu să găsesti un salon care să răspundă asteptărilor tale într-unul din orașele mari din România, dacă știi cum să o faci. Faptul că te duci la un salon de masaj în București nu inseamnă că trebuie să te mulțumești cu un serviciu nesatisfăcător. Ai dreptul să te bucuri de aceleași servicii de calitate care se găsesc în saloanele de masaj cu renume internațional, în ceea ce privește masajul erotic, chiar dacă ești în București. Prin urmare, idealul este să te asiguri că este un salon de masaj serios și este bine să te informezi înainte de a merge acolo.  De asemenea, ar trebui să verifici dacă maseuzele nu neglijează igiena deoarece, evident, nu te interesează serviciile unei angajate a unui salon de masaj erotic cu înfățisare neglijentă.

Din fericire, la Mon Amour, avem grijă să ne ținem clienții aproape.  Ne poți găsi cu ușurință în București și să te bucuri pe deplin de beneficiile mângâierilor unei experte în masaj cu mâinile foarte delicate.  Salonul nostru de masaj erotic din București este, de asemenea, în întregime decorat în tonuri care inspiră senzualitate. Și te asigurăm că muzica, mirosul, lumina slabă și atmosfera pur romantică se imbină în mod plăcut pentru a îți permite să te bucuri de un sentiment de confort și senzualitate.

 

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66