Ai o imaginație bogată? Masajul erotic de la Mon Amour întrece orice așteptări!

Dacă vorbim despre un masaj erotic, imaginația ta este una limitată sau una bogată? Cu alte cuvinte, când vorbim despre masajul erotic, te gândești la simpla plăcere fizică pe care ți-o poate oferi o fată senzuală sau îți imaginezi mai mult? Să te bucuri, alături de mai multe fete senzuale, în același timp, de aventuri de un erotism uluitor, de călătorii tărâmuri pe care le credeai intangibile?

img

MASAJ EROTIC OFERIT DE O SINGURĂ ZEIȚĂ MON AMOUR

Dacă te regăsești în cea de-a doua categorie, atunci ai ajuns în locul potrivit, la Mon Amour, cel mai prestigios salon de masaj erotic din România. Acolo unde masajul erotic nu se limitează la simpla plăcere fizică, deși vei experimenta un orgasm de o intensitate incredibilă, ci te învață să te bucuri de fiecare etapă a unei călătorii care îți dezvăluie răsfățul suprem. Pentru trup, suflet și minte.

Ce aventuri poți trăi la Mon Amour? Dacă alegi să călătorești doar cu una dintre fetele noastre senzuale, atunci te poți bucura de: masaj de relaxare, masaj erotic topless, masaj erotic nud, masaj erotic cu frișcă, Rebelle Massage, Aqua Massage, Slim Massage, masaj erotic în camera cu saună sau jacuzzi și masaj erotic pentru cupluri și masaj pentru ambii parteneri.

 

 

MASAJ EROTIC OFERIT DE DOUĂ, TREI SAU PATRU FETE SENZUALE

Dacă vrei să te bucuri de o aventură uluitoare alături de două dintre fetele noastre senzuale, vei fi răsfățat cu: masaj erotic, masaj erotic nud, masaj erotic cu frișcă, Rebelle Massage, Double Aqua Massage, masaj erotic în camera cu jacuzzi, masaj erotic pentru cupluri și erotic VIP Massage. VIP Massage? Da, șampanie la discreție și masaj erotic cu frișcă, în camera cu jacuzzi.

Imaginația ta este și mai bogată? Cu atât mai bine. La Mon Amour, poți alege trei zeițe, ale căror atingeri senzuale să îți ofere masaj erotic, masaj erotic cu frișcă și masaj erotic în camera cu jacuzzi. Vrei să fii răsfățat de patru fete senzuale? Mon Amour e locul potrivit pentru un astfel de masaj erotic. Tu ești singura piedică în calea imaginației tale, Mon Amour e poarta către ea.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66