Beneficiile masajului erotic

Atunci când relaxarea se îmbină cu plăcerea, rezultatele sunt uimitoare! Erotismul este conceptul prin care acest lucru a devenit posibil. În timp, s-a observat faptul că masajul clasic poate fi condimentat cu pasiune, rezultând astfel masajul erotic. Te-ai întrebat vreodată câte beneficii îți poate aduce acesta?

 Hormonul fericirii

Masajul erotic stârnește plăceri nebănuite. Intensificarea unor stimuli asupra organismului provoacă secretarea endorfinei. Pe măsură ce secreția se răspândește în corp, durerea, fizică sau emoțională, dispare, aceasta având puteri analgezice. Câțiva stimuli ce declanșează starea de bine sunt: lumina, durerea, condimentele, stresul, râsul, sexul și efortul fizic. Din nefercire, efectul produs este pe termen scurt, însă provoacă dependență, astfel o parte din noi cautăm întotdeauna plăceri de scurtă durată.

 Trezirea simțurilor

Tehnica masajului erotic este mai complexă decât pare, rolul atingerilor fiind acela de a trimite impulsuri către principalii centri nervoși. Odată canalizați, aceștia induc o stare de relaxare completă, trezind la realitate toate simțurile și declanșând autovindecarea organismului. De asemenea, aceste stări duc și către autocunoaștere, o conștientizare a sinelui. În același timp, circulația este îmbunătățită, iar toxinele sunt eliminate.

 Sporește intimitatea

Ambientul creat în cadrul actului erotic dezvoltă în fiecare din noi și o perspectivă intimă, născând o conexiune puternică, atât cu sine înșine, cât și cu cealaltă persoană implicată în acest act. Intimitatea face parte din viața fiecărui individ și se manifestă diferit de la o persoană la altă. Deschide ușa către intimitatea ta, atât emoțională, față de partener cât și psihică și rezultatele te vor impresiona. Încrederea este un factor foarte important.

Beneficiile masajului erotic sunt nenumărate și nebănuite, indiferent de sex, vârstă sau personalitate. Vino să te convingi pe pielea ta. Salonul de masaj erotic Mon Amour oferă servicii de înaltă calitate, ce îți vor trezi simțurile la realitate.

 

 

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66