Beneficiile și efectele surprinzătoare ale masajului erotic

Masajul erotic a fost dintotdeauna văzut ca un mod plăcut de a te deconecta pentru câteva minute de rutina zilnică cotidiană. Această experiență îți permite să explorezi energia erotică într-o variantă diferită și poate fi un preludiu ideal pentru sex. De asemenea, este considerat ca fiind terapia perfectă împotriva îmbătrânirii. Acesta activează simțurile și îmbunătățește calitatea activității sexuale între cupluri. Mai mult decât atât, este relaxant și poate ajunge dincolo de punctul culminant sexual obișnuit.

img

ARE PROPRIETĂȚI DE VINDECARE FIZICE ȘI EMOȚIONALE

Masajele erotice sunt cunoscute și pentru numeroasele beneficii pentru sănătate pe care acestea le au. Acest tip de masaj se concentrează pe diferite zone ale corpului care sunt receptive la atingere. În acest fel te ajută să scapi de inhibiții, crează o strânsă conexiune între parteneri și îți trezește toate simțurile. Dincolo de beneficiile fizice, masajul erotic este un excelent mod de a scăpa de anxietate iar relaxarea musculară are efect de detoxificare a organismului.

 

 

 

 

ELIMINĂ STRESUL ȘI ACTIVEAZĂ CREATIVITATEA

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, corpurile noastre pot fi afectate mai repede de stres și griji. În timp, ne putem pierde flexibilitatea fizică și mentală iar noi nu mai reacționăm la fel de bine. Stresul este un aspect inevitabil în viață iar singura modalitate de a scăpa de el este de a lua parte la activități care te deconectează de probleme. Apelează la masajul erotic și te vei simți revigorat, vei avea mai multă încredere în tine, iar relația cu cei din jurul tău se va îmbunătății.

Dincolo de aceste plăceri, este demonstrat faptul că masajul erotic îți poate ridica viața la un alt nivel de mulțumire și relaxare. Caută un loc cald și liniștit, unde să nu poți fi deranjat pentru câteva ore.

Răsfață-te cu un masaj senzual într-o atmosfera potrivită și chiar dacă acesta nu se încheie cu actul sexual, cu siguranță va avea efecte pozitive asupra vieții sexuale private.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66