Black Friday la Mon Amour – Reduceri fierbinți la orice tip de masaj erotic

Toți prietenii tăi s-au pregătit de Black Friday și așteaptă înfrigurați miezul nopții, atunci când începe goana după reduceri. Dar tu visezi la altceva, la o zi fierbinte, în care să alergi după clipe de neuitat, nu după reduceri. Ai ajuns în locul potrivit, pentru că salonul de masaj erotic Mon Amour din București îți oferă clipe de neuitat și o reducere fierbinte pentru o zi cel puțin la fel de fierbinte.

img

VOUCHER PENTRU ORICE MASAJ EROTIC LA MON AMOUR

De fapt, nu o zi, ci mai multe, pentru că, la cel mai prestigios salon de masaj erotic din România, Black Friday îți oferă posibilitatea de a trăi, în perioada 19-25 noiembrie, inclusiv, o aventură de neuitat. În aceste zile, în intervalul orar 12.00-16.00, te poți bucura de un voucher în valoare de 50 de lei valabil pentru orice tip de masaj erotic oferit de fetele senzuale de la salonul Mon Amour.

Black Friday Mon Amour - Reducere 50 de lei la toate tipurile de masaj erotic, în perioada 19-25 noiembrie

Așa că, dacă vrei să profiți de un Black Friday cu adevărat special, deschide ușile celui mai prestigios salon de masaj erotic din România, fă cunoștință cu zeițele noastre și pregătește-te de o aventură senzuală incredibilă. Iar asta, indiferent că vrei să te lași răsfățat de o singură fată senzuală, fie că visezi la o aventură fierbinte alături de două, trei sau chiar patru dintre zeițele noastre. La alegere.

MON AMOUR – CELE MAI SENZUALE TIPURI DE MASAJ EROTIC

Iar fetele noastre senzuale îți vor răsfăța toate simțurile și te vor conduce în lumea fierbinte a masajului erotic: masaj erotic nud, masaj erotic topless, masaj erotic cu frișcă, Rebelle massage, Aqua massage, Double Aqua massage, Slim massage, masaj erotic în camera cu jacuzzi sau saună și, dacă vrei să vii la Mon Amour însoțit de iubită/soție, masaj erotic pentru cupluri.

Dacă alegi un masaj erotic pentru cupluri, simplu sau în camera cu jacuzzi sau saună, pregătește-te pentru o călătorie senzuală alături de jumătatea ta și zeițele noastre. La fel de bine, însă, puteți opta pentru un masaj erotic VIP. Veți cunoaște răsfățul suprem, vă veți bucura de un masaj erotic cu frișcă și veți închina un pahar cu șampanie, pentru a celebra cea mai fierbinte zi din viața voastră de cuplu.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66