Bun venit pe noul blog Mon Amour!

Începută în urmă cu opt ani, mai precis în primăvara anului 2008, povestea salonului Mon Amour, cel mai luxos și prestigios salon de masaj erotic din România, nu doar din București, merge mai departe. Următorul capitol din această poveste fermecătoare este cel pe care îl “răsfoiești” chiar acum, blogul Mon Amour.

Poate te vei întreba de ce era nevoie de acest blog, iar răspunsul, în acest caz, este cât se poate de simplu: pentru că vrem să ne cunoaștem mai bine. De ce să ne limităm doar la a trage cu ochiul, pe fugă, unii la ceilalți, când avem atâtea lucruri să ne spunem și putem să facem asta pe îndelete, fără să ne uităm la ceas? Să ne bucurăm de timpul petrecut împreună!

Povestea noastră merge dincolo de galeriile foto și video, pe care le poți accesa oricând. La fel cum și povestea ta este spusă doar pe jumătate. Uneori, poate nici pe atât. Jumătățile de măsură nu ne pot aduce mai aproape. Dimpotrivă, ridică o barieră. Noi ne-am propus de la bun început să fim mai aproape de tine. Și iată că visul nostru s-a transformat în realitate.

Visul tău se poate transforma, la rândul lui, în realitate. Dar, dacă nu-l povestești nimănui, va rămâne închis într-un colt al minții tale, până ce îl vei fi uitat complet. Iar un vis trebuie trăit. Dacă menirea unui vis n-ar fi aceea de a fi împlinit, atunci totul ar fi în zadar. Viața noastră nu ar avea pic de culoare, ar fi doar de un gri monoton.

Visul nostru a fost cel de a aduce în România arta senzuală a masajului erotic, într-un salon de lux nu doar pentru București, ci pentru întreaga țară. Și ne-am împlinit acest vis, în plin centru al Micului Paris. Mai mult decât atât, îl trăim în fiecare zi alături de tine. Spune-ne care este visul tău și te vom ajuta, la rândul nostru, să ți-l împlinești.

Ai visat destul cu ochii închiși, deschide-i și trăiește-ți visul la Mon Amour!

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66