Ce știi despre un salon de masaj erotic din București

Indiferent de conceptul pe care vrei să îl experimentezi, întotdeauna este bine să vii cu temele făcute. Atunci când vine vorba despre un salon de masaj erotic, ce știi? Iată câteva aspecte ce te vor cuceri instant.

Rădăcini puternice în istorie

Masajul erotic are rădăcini puternice în istorie, provenind din yoga. Ambele se bazează pe o idee comună, aceea de relaxare totală și de stimulare a plăcerii. Masajul erotic duce spre plăcerea la superlativ și transformă astfel niște simple mișcări într-o experiență de neuitat.

Arta din spatele unui masaj erotic

Masajul erotic trebuie privit ca pe o artă. De-a lungul timpului s-au scris o mulțime de cărți despre tantra, despre pasiunea implicată în acest concept. De asemenea, foarte multe obiecte de artă, în special picturi, au fost asociate cu ceea ce predomină și în masajul erotic: erotismul.

O varietate de stiluri

Există o mulțime de stiluri de masaj erotic, începând de la un simplu masaj nud alături de o singură maseuză și până la un masaj erotic Aqua, ce are loc cu până la 3 maseuze, într-un jacuzzi.

Redescoperă-te pe tine

Masajul erotic te ajută să te descoperi pe tine, să îți descoperi trupul. Cu ajutorul unor mișcări studiate, maseuzele adesea identifică zone neexplorate ce trezesc plăceri nebănuite.

O altă abordare

Masajul erotic poate reuși să reaprindă flacăra într-un cuplu. Deși poate fi considerată o acțiune nebunească, masajul erotic poate ajută la reconectarea partenerilor.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le poate aduce un masaj erotic corect executat. Salonul de masaj erotic Mon Amour vă pune la dispoziție o gamă variată de tipuri de masaje erotice cu până la 3 maseuze. Bucură-te de micile plăceri ale vieții la Mon Amour!

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66