Creierul, cel mai important organ sexual

Ți-am spus, recent, că masajul erotic îți reîmprospătează mintea, dar, dacă tu crezi că a fost doar o afirmație făcută la întâmplare, te înșeli amarnic. Creierul poate fi considerat cel mai important organ sexual, iar asta întrucât sexul se “joacă”, de la un capăt, la celălalt, după regulile impuse de creier. Aspect valabil și în cazul unui masaj erotic.

 

EXPERIENȚĂ INTENSĂ

Experiența va deveni mai intensă în momentul în care vei învăța să fii pe deplin conștient de fiecare senzație pe care o trăiești în timpul unui masaj erotic. De ce? Simplu. Diverse mesaje și semnale sunt trimise, în timpul unui masaj erotic, către creier, care activează anumite glande ale corpului, inundând întreg trupul cu hormoni. Fiecare mesaj stimulează creierul, care trimite un feedback resimțit la nivelul întregului corp. Serotonina este, de exemplu, unul dintre hormonii care îți invadează corpul în timpul unui masaj erotic. Oxitocina, la fel.

CORPUL VA FREMĂTA DE PLĂCERE

Este ușor să îți lași mintea să rătăcească, în timpul unui masaj erotic, dar asta înseamnă că nu te vei bucura din plin de fiecare clipă. Implică și mintea în acest joc, încercând să te concentrezi pe zonele atinse. Cum este atingerea, delicată sau fermă? Ce zonă a corpului urmează? Pe măsură ce mintea este angrenată în acest joc, încercând să anticipeze ce urmează, vei trăi o experiență incredibilă, iar întreg corpul va fremăta de plăcere.

Te așteptăm la Salonul Mon Amour Club, cel mai luxos și prestigios salon de masaj erotic din România, să îți facem cunoștință cu fetele noastre. Fiecare dintre ele știe să te răsfețe cu mișcări care să îți ghideze corpul și mintea într-un labirint al extazului.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66