Cum era privit erotismul în era medievală

Te-ai întrebat vreodată cum era privit erotismul în era medievală? Oare cum își manifestau oamenii cele mai aprinse dorințe și în ce fel se desfășura viața lor amoroasă? Află că întâmpinau o mulțime de restricții, toate apărute în urma convingerilor radicale din acele vremuri.

img

CONCEPTUL DE DRAGOSTE RAFINATĂ

Mulți cavaleri admirau femei pe care nu le puteau atinge niciodată, fie ca erau deja într-o relație sau că, pur și simplu, erau invocate alte motive de ordin politic sau social. Biserica nu permitea exprimarea dorinței sexuale, iar mulți se mulțumeau să cunoască amorul la nivel spiritual. De aceea, mulți bărbați scriau poezii și cântece despre cele pe care și le-ar fi dorit să le fie iubite.

La salonul de masaj erotic Mon Amour, erotismul atinge cel mai profund și relaxant nivel posibil, alături de o echipă de fete pregătite întotdeauna să-ți ofere atingeri pe care nu le vei uita.

BISERICA ȘI EROTISMUL

Biserica considera că orice tip de poziție in afara de poziția misionarului reprezenta o abatere de la legile naturii și, deci, un păcat grav demn de pedepsit. De asemenea, femeia poziționată deasupra nu era văzută cu ochi buni, întrucât aceasta așezare nu coincidea cu rolurile femeilor in societate; femeia nu ar fi trebuit să fie deasupra bărbatului.

În principiu, orice act sexual care nu avea legătură cu procrearea era interzis și se pedepsea cu fel și fel de proceduri care acum ni s-ar părea revoltătoare.

VIRGINITATEA SI CELIBATUL

În evul mediu, se considera că cea mai bună cale de a-l sluji pe Dumnezeu este celibatul. Virginitatea era un ideal, dar se putea păstra cu greu printre oamenii obișnuiți. Chiar și nobilii întâmpinau probleme în această privință.

Totuși, exista o cale prin care îți puteai recupera virginitatea și porni viața de la zero. Chiar și femeile care născuseră puteau opta pentru o astfel de procedură. Trebuia să își mărturisească păcatele și să își trăiască restul vieții în abstinență, eventual la o mănăstire.

 

Din fericire, ne aflăm în secolul 21, iar salonul de masaj erotic Mon Amour iți oferă cele mai incitante experiențe pe care le-ai fi putut avea până acum. Ne place să fim open-minded și să susținem ideea că apelarea la serviciile unui salon de masaj erotic profesionist nu ar mai trebui văzuta drept un subiect controversat.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66