De ce dispare dorința în cuplu?

Odată cu trecerea timpului, există riscul ca fiecare cuplu să întâmpine greutăți în relația lor, fapt care îi pot determina să treacă sexul pe un loc secundar. O viață sexuală satisfăcătoare este extrem de importantă pentru buna funcționare a oricărei relații. Tocmai de aceea, ea nu trebuie neglijată și trebuie să-i acordăm mai multă atenție. Iată care sunt aspectele de care trebuie să ții cont, atunci când nu  vrei să dispară dorința sexuală din relația ta:

img

AI GRIJĂ LA SCHIMBĂRILE PE CARE LE FACI ÎN VIAȚA TA

Ți-ai schimbat locul de muncă sau pur și simplu ai o perioadă mai încărcată? Ai mare grijă ca acest lucru să nu-ți afecteze relația de cuplu și implicit viața sexuală. Chiar dacă oboseala își spune de multe ori cuvântul, încearcă să găsești timp pentru toate. Nu renunța la activitățile obișnuite și nu permite ca relația ta să intre într-un stadiu de monotonie și rutină. Fii cu adevărat inovativ și surprinde-ți partenerul/a cu ieșiri în oraș, cadouri sau masaje erotice.

ÎNCEARCĂ SĂ ADUCI ÎN PERMANENȚĂ CEVA NOU ÎN RELAȚIA VOASTRĂ

Principala cauza a dispariției dorinței sexuale în cuplu este monotonia. În timp se acumulează rutina, iar din această cauză relațiile intime sunt tot mai rare. De cele mai multe ori munca și programul încărcat la muncă pot eroda dorința sexuală dintre parteneri. Pentru a evita acest lucru, specialiștii recomandă ca ambii parteneri să se implice și să vină cu ceva nou. Impresionează-ți partenerul cu gesturi și cadouri inedite precum o invitație la un salon de masaj erotic sau partide de sex în cele mai neașteptate momente. Lasă-ți imaginația liberă și pune în practică cele mai arzătoare fantezii ale partenerului tău.

Masajul erotic este cu siguranța un plus adus relației și menține dorința sexuală aprinsă astfel încât ambii parteneri să aibă parte de momente unice și pasionale.

Salonul de masaj erotic Mon Amour Club vă invită să trăiți cele mai incitante momente pe care le oferă masajele erotice de cuplu.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66