Descoperă arta masajului thailandez la Mon Amour

Ești în căutarea unei experiențe uluitoare, atât pentru corp, cât și pentru minte? Vino la salonul Mon Amour, acolo unde fetele noastre sunt pregătite să îți ofere răsfățul suprem, îmbinând masajul thailandez și aromaterapia, pentru o experiență pe care nu o vei uita prea ușor.

img

YOGA ȘI RĂSFĂȚUL ZONELOR EROGENE

Specializate în arta masajul thailandez, zeițele noastre, pe care le poți admira aici, îți vor dărui ceva ce întrece cu mult simpla plăcere fizică oferită de sex. Experiența unică pe care o poți trăi la Mon Amour, cel mai luxos și prestigios salon de masaj erotic din România, îți va îmbunătăți viața sexuală și, în plus, va aduce ceva nou în ea, reinventând-o.

Folosindu-și fiecare parte a corpului, maseuzele noastre senzuale îți vor dezvălui tainele masajului thailandez, îmbinând în acest sens mișcări împrumutate din yoga cu stimularea punctelor cheie ale organismului și, totodată, răsfățarea zonelor erogene, purtându-te astfel pe culmi ale plăcerii pe care n-ai mai fost până acum, dar pe care vei dori să te reîntorci cât mai curând.

 

ECHILIBRU FIZIC, MENTAL, EMOȚIONAL

Efectele benefice ale masajul thailandez sunt resimțite atât din punct de vedere fizic, cât și mental și emoțional, pentru un echilbru deplin. Astfel, masajul thailandez întărește oasele, tonifiază musculatura, crește flexibilitatea, transmite energie întregului corp, îmbunătățește circulația sanguină și stimulează sistemul imunitar.

În plus, uleiurile naturale folosite de fetele noastre în masajul thailandez contribuie din plin la inducerea unei stări profunde de relaxare. Bogate în antioxidanți, uleiurile întârzie procesul de îmbătrânire, hidratând pielea, care își va recăpăta strălucirea. În plus, proprietățile antibacteriene ale uleiurilor naturale pot trata diverse iritații ale pielii.

Nu mai sta pe gânduri, vino la Mon Amour, alege zeița care să îți ofere răsfățul suprem și bucură-te din plin de o experiență uimitoare.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66