Despre masaj erotic, în cifre și statistici

Atunci când vine vorba despre sex, nu puține sunt statisticile care ne dau de gândit, dimpotrivă. Ți-am mai prezentat, la un moment dat, câteva lucruri interesante despre sex, în completarea cărora vin statisticile pe care ți le dezvăluim astăzi. Nu știm să existe, la momentul actual, statistici referitoare la masajul erotic, dar, dacă vom avea vreodată date în acest sens, ți le vom prezenta.

img

MASAJUL EROTIC, SATISFACȚIE GARANTATĂ 100%

Discuțiile despre partenerii anteriori sunt mereu sensibile, de ambele părți. Așa că nu e de mirare că, de cele mai multe ori, atât femeile, cât și bărbații încearcă să evite subiectul. Nu mai puțin de 68% dintre bărbați și 59% dintre femei au avut o relație de care actualul partener nu știe. În medie, femeile au, în timp, patru parteneri sexuali. În cazul bărbaților, numărul este aproape dublu (7).

Surprinzător sau nu, doar 29% dintre femei și 75% dintre bărbați se bucură de orgasm, în timpul unui act sexual. De asemenea, aproximativ jumătate dintre femei (48%) susțin că, la un moment dat, au mimat orgasmul. Suntem convinși că un masaj erotic oferit de fetele senzuale de la Mon Amour ar satisface atât femeile, cât și bărbații în aceeași proporție: 100%. De fiecare dată.

 

MASAJ EROTIC VIP, 90 DE MINUTE DE RĂSFĂȚ

La un moment dat, 20-40% dintre bărbați și 20-25% dintre femei vor avea o aventură extraconjugală. Căsătoria schimbă datele problemei, deși nu complet. În acest caz, probabilitatea unei aventuri extraconjugale este de 2-6%, în ambele cazuri. Un cuplu necăsătorit întreține anual, în medie, 146 de acte sexuale. Atunci când vine vorba de cupluri căsătorite, media actelor sexuale este de 98.

Pentru femei, durata medie a preludiului este de 19 minute. În cazul bărbaților, aceasta scade cu aproximativ 50% (11 minute). Pe de altă parte, durata medie a unui act sexual este de 37 de minute. La Mon Amour, durata unui masaj erotic este fie de 60 de minute, fie de 90 de minute, în funcție de tipul de masaj senzual ales. De exemplu, durata unui masaj erotic VIP este de 90 de minute.

În fine, nu puține sunt persoanele care, atunci când se gândesc la mâncare, trăiesc aceeași senzație ca atunci când fac sex. Dacă tot vorbim de mâncare, mergem mai departe și vă mai spunem că unele statistici și-au băgat nasul mai adânc în bucătăria de cuplu și au aflat că bărbații care ajută femeile la treburile casnice sunt recompensați aproape de fiecare dată (84%) cu o partidă de sex.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66