Idei de cadouri sexy pentru partenerul de cuplu

Ziua iubitului/soțului tău se apropie și te gândești, ca de fiecare dată, la un cadou special pentru el. Noi, cei de la Mon Amour, îți propunem să ieși, anul acesta, din tiparul ultimilor ani și să te gândești la ceva inedit pentru partenerul tău. Ce-ai zice de un cadou sexy? Îți garantăm că se va simți răsfățat și, în plus, vă puteți bucura împreună de un astfel de cadou.

img

JOCURI EROTICE ȘI FANTEZII

În rândurile următoare, noi îți vom oferi doar câteva idei, apoi rămâne doar să îți pui imaginația la treabă. Ai putea, de exemplu, să începi cu o baie romantică, urmată de un joc erotic în dormitor, din care să nu lipsească gelul lubrifiant și lenjeria comestibilă, masca pentru ochi, cătușele din mătase și, eventual, câteva jucării erotice.

Sau poți alege să-i scrii o scrisoare în care să-i dezvălui câteva dintre fanteziile tale, pe care a tot încercat să le afle, și să plusezi cu un ghid Kama Sutra, pentru a ține monotonia departe de dormitor. Sau, eventual, o carte de colorat pentru adulți, care să vă facă să uitați de stresul cotidian și, totodată, să trezească simțurile, pregătind astfel terenul pentru o noapte fierbinte.

 

FOTOGRAFII BUDOIR SAU MASAJ EROTIC

Dacă tot vorbim de fantezii, ai putea alege să-i împlinești una sau mai multe fantezii. Le știi deja, pentru că, spre deosebire de tine, el nu s-a sfiit să ți le spună. Surprinde-l cu un striptease ca la carte, dacă știi că asta își dorește. Sau ia legătura cu un fotograf pentru o ședință budoir și, apoi, dăruiește-i partenerului un set de fotografii sexy cu tine. Nu te întreba dacă și-ar dori astfel de fotografii cu tine, visează la așa ceva, indiferent dacă ți-o spune sau nu.

Un masaj erotic poate reprezenta, la rândul lui, un cadou ideal pentru partenerul tău. Vino la Mon Amour, să faci cunoștință cu fetele noastre și să îți spunem ce tipuri de masaj erotic pot oferi zeițele Mon Amour. Poți alege o ședință doar pentru partenerul tău sau poți alege un masaj erotic pentru cupluri, să vă bucurați împreună de senzații incredibile, care să vă poarte pe culmi ale extazului pe care nu le-ați mai cunoscut.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66