Idei de weekend: bungee jumping, escape room și masaj erotic pentru cupluri

Nu e prima oară când îți spunem că monotonia nu are ce căuta în relația voastră. Iar asta înseamnă că trebuie să fiți în permanență creativi. Cum tot se apropie weekend-ul, ar fi cazul să vă gândiți să îl petreceți într-un mod inedit, lăsând în urmă rutina. Dacă v-a părăsit inspirația, vă oferim noi câteva idei: de la o cină într-un restaurant rooftop, la un masaj erotic pentru cupluri la Mon Amour.

img

MASAJ SENZUAL PENTRU PARTENERUL DE CUPLU

Dacă ați exclus ideea de a vă începe ziua într-un parc de aventură, atunci puteți opta pentru câteva ore de echitație. Apoi, puteți avea întreg Bucureștiul la picioare. Fie că vă lăsați plimbați de un balon cu aer cald, fie că sunteți mai îndrăzneți și, implicit, amatori de senzații tari, caz în care vă puteți gândi ori la sărituri cu parașuta, ori la bungee jumping. Evident, puteți opta pentru amândouă.

Pe de altă parte, dacă vă plac misterele și sunteți atenți la cele mai mici detalii, vă puteți lăsa închiși într-un joc de tip escape room, căutând evadarea. Dacă reușiți să evadați, vă puteți relaxa într-o cafenea prietenoasă cu jocurile de societate. Puteți condimenta orice board game introducând încă o regulă: câștigătorul se alege și cu un masaj senzual din partea partenerului de cuplu.

MASAJ EROTIC PENTRU CUPLURI, LA MON AMOUR

Seara, luați cina într-un restaurant rooftop și, în timp ce savurați un pahar de vin, admirați priveliștea unui apus de soare peste București, un apus așa cum poate nu l-ați mai trăit. La zeci de metri înălțime. O seară la înălțime, la propriu și la figurat, trebuie urmată de o noapte pe măsură. Treceți pragul salonului de masaj erotic Mon Amour și lăsați-vă răsfățați de fetele noastre senzuale.

Specializate în arta masajului erotic, zeițele noastre vă pot oferi un masaj erotic pentru cupluri de o senzualitate incredibilă. La Mon Amour, veți redescoperi energii sexuale pe care le credeați pierdute și fiecare dintre voi va reînvăța cum să se bucure atât de propriul corp, cât și de trupul celuilalt. Răsfățul suprem oferit de fetele noastre va fi o sursă de inspirație pentru masajul erotic de acasă.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66