Importanța și avantajele preludiului

Indiferent că vorbim despre femei sau bărbați, atunci când vor să aibă parte de o partidă de sex de neuitat, preludiul este la fel de important pentru ambii parteneri. Conform expertului în sănătate sexuală, Dr. Jennifer Berman, „Preludiul ajută la menținerea intimității. Atât la intimitate fizică, cât și la intimitatea emoțională”. Preludiul este o modalitate foarte bună de a spori apetitul sexual și de a îmbunătăți relația de cuplu.

img

CÂT DE IMPORTANT ESTE PRELUDIUL ÎNAINTE DE ACTUL SEXUAL?

Într-un studiu recent, publicat în Journal of Sex Research, s-a demonstrat faptul că orgasmul este mult mai puternic și plăcut atunci când există preludiu. Mai mult decât atât, numeroase studii au arătat că actul sexual durează mai mult dacă partenerii au parte de preludiu.

Dacă sunteți în punctul în care căutați îmbunătățirea vieții sexuale private, trebuie să știți că preludiul este un factor care influențează calitatea actului sexual. Ambii parteneri trebuie sa fie deschiși pentru a descoperi ceea ce le place, chiar dacă au preferințe diferite. Sexologii susțin că cel mai bun mod de a comunica dorințele tale partenerului tău este limbajul corpului. În acest caz, trebuie să apelezi la preludiu pentru a-i transmite partenerului ce ți-ai dori să urmeze mai departe. Ceea ce contează cu adevărat este ca ambii parteneri să fie sexual mulțumiți și să poată beneficia de o relație completă.

 

CARE SUNT AVANTAJELE PRELUDIULUI SEXUAL?

Specialiștii consideră preludiu o activitate necesară pentru a obține un act sexual împlinit. S-a demonstrat faptul că pentru o partidă se sex intensă este necesară stimularea excitației iar acest lucru poate fi obținut prin jocuri sau masaje erotice. O partidă de sex nu se rezumă doar la penetrarea sexuală, fapt pentru care, momentele de preludiu favorizează cunoașterea și apropierea dintre parteneri. În plus, preludiu menține starea de excitație pe tot parcursul actului sexual. Cu cât dedici mai mult timp preludiului, cu atât pasiunea dintre parteneri va fi mai intensă. Astfel, atingerile pătimașe vor avea un efect foarte incitant asupra stărilor provocate.

Din punct de vedere fizic, preludiul stimulează zonele erogene ale corpului, care exprimă dorința sexuală de ambele părți. Fiecare partener dă frâu liber pasiunii și se bucură din plin de momentul lor de intimitate.

Dacă îți dorești un preludiu diferit și foarte incitant, salonul de masaj erotic București Mon Amour Club, este pregătit să-ți ofere această experiență unică pe care o cauți de atâta timp.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66