Începe noul an cu dreptul!

Începe noul an cu dreptul și suprinde-ți partenerul!

RELAXARE

Principalul factor cu care ne-am luptat majoritatea dintre noi este stresul. Masajul erotic este cunoscut pentru stimularea tuturor centrilor nervoși și pentru relaxarea totală. Alege o cameră liniștită cu un ambient plăcut și inițiază jocul. Începe prin a îi masa spatele și picioarele, inducându-i acea stare de extaz. Pasiunea este cheia ce va scoate la iveală plăceri necunoscute. Oferă-i acel alt tip de dragoste, de care are atât de multă nevoie.

ÎN JURUL PARTENERULUI

Fiind puternic înrădăcinat în tehnicile de meditație, masajul erotic sau Tantra, urmărește găsirea tuturor stimulilor, a plăcerilor și dezvoltarea celor deja existente. Astfel, un momentul începerii unui astfel de act se dezvolta și o latură spiritual, ce va încheagă relația voastră. Dacă dualitatea este realizată ca la carte și anume: activul oferă pasivului cu toată inima, totul va decurge conform planului.

LA PUNCT

Relaxează-l! Stimulează-l! Îndeplinește-I cele mai mari fantezii. Mențineți în permanență contactul telepatic. Atmosfera se va încinge, mintea se va dezmierda și veți intra în noul an mai relaxați și mai fericiți ca niciodată.

Cheia succesului în relații e spontaneitatea. Privește Tantra că un act spontan ce îl va da, cu siguranță, pe spate. Acum că știi aceste câteva trucuri, poți avea un început puternic în anul 2018.

 

Salonul de masaj erotic Mon Amour Club vă urează un an nou fericit, plin de pasiune!

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66