La ce să te aștepți de la salonul de masaj erotic Mon Amour?

Dacă încă nu ești convins că vrei să te avânți în cea mai profundă experiență a simțurilor tale, Mon Amour îți împărtășește câteva secrete din spatele salonului. Unul dintre motivele pentru care Mon Amour Club se află în top-ul celor mai iubite saloane de masaj erotic din București este atmosfera specială pe care am creat-o pentru clienții noștri încă de la primii pași în incinta salonului nostru. Iată ce te așteaptă la Mon Amour:

img

O echipă prietenoasă

La Mon Amour vei fi întâmpinat cu zâmbete și profesionalism. La noi nu există ideea de stres sau inhibiții. Iubim să auzim poveștile și impresiile turiștilor care ne vizitează și răspundem la orice fel de întrebare legată de curiozități sau nedumeriri în privința serviciile noastre. În recepția Mon Amour începe farmecul experienței tale. Aici le poți cunoaște pe fetele noastre și alege serviciul pe care ți-l dorești. Pregătește-te să faci cunoștință cu cea mai frumoasă echipă!

Servicii de Calitate

Salonul de masaj erotic Mon Amour nu este un simplu loc, ci un proiect în care s-a pus suflet și s-a investit timp. Tot ce vei vedea în salon, începând de la finisaje până la frumusețea atmosferei din camerele noastre, este rezultatul unei viziuni bine definite. Punerea în practică a acesteia ne-a adus în punctul în care putem să vă oferim servicii de top, realizate cu cel mai mare profesionalism, într-un context unic și de neuitat.

 

O experiență de neuitat

Masajul erotic este o metodă de relaxare la care apelează din ce în ce mai mulți oameni. Dezvoltarea simțurilor și relaxarea sunt prioritățile masajului erotic. Printr-o astfel de experiență poți înlătura stresul, rezolva problemele de cuplu și descoperi adevărata senzualitate. La Mon Amour fanteziile devin realitate.

Mon Amour te invită la salonul nostru de masaj erotic de pe Strada Căderea Bastiliei nr. 72!

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66