Lenjeria intimă a maseuzelor dintr-un salon de masaj erotic din București

Atunci când vorbim despre masaj erotic trebuie să vorbim despre o experienta unica. Standardele cresc și mai multi atunci când vorbim despre un salon de masaj erotic din București. Cele mai mici detalii vor face întotdeauna diferența. Pe lângă ambientul creat și experiența maseuzelor, și lenjeria intimă pe care o poartă acestea are un rol important în crearea serviciului perfect.

Tipul lenjeriei ales de maseuzele unui salon de masaj erotic din București

Lenjeria pe care o aleg maseuzele unui salon de masaj erotic trebuie să stârnească curiozitate. Trebuie să provoace și mai multă plăcere și să bucure ochii fiecărui client în parte. Provocatoare sau senzuală, asigură-te că alegerea facută stârnește imaginația clientului pentru ca plăcerea sa să fie la cel mai înalt nivel.

Culoarea lenjeriei

Poate că nu vor fi observate nici calitatea materialului și nici modelul lenjeriei, dar, cu siguranță, culoarea va ieși în evidență. Roșu este cunoscut ca fiind și culoarea dragostei. Stârnește-i pasiunea cu un roșu aprins. De cealaltă parte a baricadei stă neagru, o culoare sobră, dar foarte elegantă. Cu aceasta nu vei da greș niciodată.

Modelul lenjeriei intime

Atunci când vine vorba despre modelul lenjeriei intime ale maseuzelor, se nașteo întrega dezbatere. Trebuie să se preteze perfect atât pe cerințele unui salon de masaj erotic, cât și pe cerințele clientului, decizia este una dificilă. De la structura acesteia și până la materialul folosit, fiecare detaliu contează. O alegere a unei lenjerii în două piese poate fi provocatoare, însă, în același timp, un body elegant dar ispititor va stârni curiozitățile oricărui bărbat. Din punct de vedere al materialului, dantela va fi mereu un real succes. Delicată și îndrăzneață, toți vor cădea în plasa ispitei.

Mon Amour, salonul de masaj erotic din București, pune accent și pe estetica. De aceea ne asigurăm că maseuzele noatre vă oferă pachete complexe ce garantează experiențe unice! Fă-ți și tu o programare la cel mai iubit salon de masaj erotic din București!

XOXO Mon AMOUR

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66