Lingham: masaj erotic pentru EL – Secretele baghetei magice

Îți spuneam, săptămâna trecută, că Mon Amour, cel mai prestigios salon de masaj erotic din România, este locul perfect atât pentru EA, cât și pentru EL. Iar asta, întrucât fetele noastre senzuale știu cum să ofere răsfățul suprem. Așa că, după masajul Yoni, cel dedicat EI, astăzi vorbim despre EL și despre masajul Lingham. De altfel, unul de o senzualitate incredibilă.

 

MASAJUL EROTIC – RĂSFĂȚ SUPREM, EXPERIENȚĂ COMPLETĂ

Ca și Yoni, Lingham își are rădăcinile tot în India veche, fiind termenul sanscrit pentru organul sexual masculin, definit ca “bagheta luminoasă”, “bagheta magică”, cea care canalizează întreaga energie și plăcere. Dar masajul Lingham nu este doar despre “bagheta magică”, ci despre întregul corp. Și nu numai despre corp, ci și despre minte și suflet. Masajul erotic Lingham este o experiență completă.

De ce completă? Pentru că îți răsfață întreg corpul, nu doar “bagheta magică”, iar fetele senzuale de la Mon Amour îți arată, printr-un masaj erotic uluitor, cum să îți tratezi corpul ca pe un puzzle, acolo unde fiecare piesă este la fel de importantă. De aceea, scopul principal al masajului erotic Lingham nu este orgasmul, ci o plăcere profundă, resimțită la nivelul întregului corp.

MASAJUL EROTIC – PLĂCERE DINTR-O ALTĂ PERSPECTIVĂ

Oferit de zeițele de la Mon Amour, cel mai prestigios salon de masaj erotic din România, masajul Lingham îți arată cum să experimentezi plăcerea dintr-o perspectivă mai puțin tradițională. Iar asta, întrucât un astfel de masaj erotic te trimite acolo unde nu există granițe, unde timpul s-a oprit în loc pentru tine, unde grijile și problemele sunt date uitării.

Masajul Lingham îți deschide porțile către o aventură incredibilă, atât la nivel fizic, cât și la nivel mental, emoțional și spiritual. Specializate în arta masajului erotic, fetele noastre senzuale îți pot oferi o experiență pe cât de încântătoare, pe atât de profundă. La inducerea unei astfel de stări, contribuie atât tehnicile de masaj erotic, cât și uleiurile naturale folosite de zeițele noastre.

MASAJUL EROTIC – INCONȘTIENTUL DEVINE CONȘTIENT

Un masaj erotic Lingham aduce la viață energiile latente, care îți invadează corpul, mintea și sufletul. Astfel, inconștientul devine conștient, ridicând barierele care au stat până acum în calea senzualității și a unei vieți sexuale sănătoase. Masajul erotic oferit de zeițele noastre te eliberează, inducându-ți o stare profundă de relaxare și meditație, resimțită fizic, mental și spiritual.

Masajul erotic Lingham nu te învață doar cum să te bucuri de un orgasm intens și prelungit, ci are și alte beneficii. Astfel, masajul erotic Lingham este un tratament recunoscut atât pentru infertilitate, cât și pentru ejacularea precoce, este un masaj care te ajută să obții controlul asupra energiei sexuale și a întregii energii interioare. De asemenea, este eficient împotriva stresului și a depresiilor.

MASAJ EROTIC PENTRU O VIAȚĂ SEXUALĂ SĂNĂTOASĂ

Totodată, un astfel de masaj erotic te învață să descoperi, să explorezi și să respecți atât propria sexualitate, cât și pe cea a partenerei de cuplu, dezvăluindu-ți senzualitatea. De asemenea, te învață să ai încredere atât în tine, cât și în ceilalți, te ajută să te simți bine în propria piele. Și, astfel, crește respectul de sine și încrederea în propria persoană.

Masajul erotic Lingham îți revoluționează viața sexuală și te face să trăiești fiecare act sexual ca pe o experiență completă, atât pentru corp, cât și pentru minte și suflet. Un astfel de masaj erotic stimulează sistemul imunitar, îmbunătățind circulația sanguină. În plus, relaxarea musculaturii și exercițiile de respirație ajută la eliminarea toxinelor și a stării de oboseală.

Nu mai sta pe gânduri, vino să trăiești o aventură uluitoare la salonul nostru de masaj erotic.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66