Masaj erotic la superlativ

Dacă sunteți prin București, suiți-vă în trenul pasiunii și opriți la stația Mon Amour, cel mai bun salon de masaj erotic din București. Înainte să coborâți la această stație, trebuie să știți toate caracteristicile acestei activități. După o serie de investigații, am găsit cel mai bun raport calitate-preț și cele mai bune tipuri de masaj erotic.

Masaj erotic nud

Fiind inspirat din tehnici de yoga, masajul erotic este practicat și de frumoasele maseuze din București. O primă variantă de care puteți avea parte este cel nud. Acest tip de masaj erotic va prezintă o cu totul altă perspectivă a erotsimului. Descoperă noi sentimente într-o oră pentru doar 70 euro. Optează pentru o variant mai “dirty” și adaugă puțină frișcă pentru 10 euro în plus.

Aqua Massage

Imaginați-va un Jacuzzi, într-o cameră întunecată, plină de lumânări, petrecând una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-ai trăit până în acel moment. Așa cum probabil ați intuit, următoarea oprire se face în stația masajului erotic numit “AQUA MASSAGE”. Aici, timp de 30 de minute, te vei bucura de puțină relaxare alături de una dintre maseuzele noastre, timp de 30 de minute, iar apoi încă 30 de minute de masaj erotic nud. Toate aceste facilități le poți obține pentru doar 90 de euro. Dacă vrei mai mult din fiecare și în plus și o sticlă de șampanie, le poți obține pentru 220 de euro.

Slim Massage

O altă variantă de care vă puteți bucura este masajul erotic numit “SLIM Massage”. Pe măsură ce se încinge atmosfera, după 30 minute în care te bucuri de căldura saunei, încă 30 de minute de pasiune te așteaptă. Descoperă-ți cele mai sensibile puncte erogene pentru doar 90 de euro. Masajul erotic nu impune limite și asta îl face alegerea perfectă pentru relaxare. Alege oricare dintre tiprile de mai sus cu până la 3 maseuze.

Acestea sunt câteva dintre tipurile de masaj erotic care se practică la cel mai bun salon de masaj erotic din București. Alege dintr-o gamă variată de masaje erotice, toate într-un singur loc. Salonul de masaj erotic Mon Amour îți pune la dispoziție tot ceea ce este nevoie pentru o experiență de neuitat.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66