Masaj erotic și uleiuri esențiale, un cadou deosebit pentru iubitul tău

Orice bărbat își dorește să fie răsfățat, cel puțin o dată în viață, cu un masaj erotic greu de uitat. Așa că, dacă te gândești să-i oferi un astfel de cadou iubitului tău, ai două variante. Fie veniți împreună la Mon Amour, cel mai prestigios salon de masaj senzual din România, unde vă puteți bucura împreună de un masaj erotic pentru cupluri oferit de fetele noastre senzuale, fie îi oferi chiar tu un masaj erotic. Iar noi îți oferim un sfat prețios: folosește-te de aromaterapie, magia uleiurilor esențiale.

img

POVEȘTI SENZUALE CU REGINE ȘI MAHARAJAHI

Folosite de mai bine de 5.000 de ani, nu puține sunt uleiurile esențiale renumite pentru creșterea libidoului și, implicit, pentru o viață sexuală în care monotonia nu își găsește locul. Dimpotrivă. Nu mai e un secret pentru nimeni că anumite uleiuri esențiale pot fi asociate senzualității. Și nu puțini au fost scriitorii din Antichitate, și nu numai, care au creionat imagini și au depănat povești de un erotism absolut uluitor plecând de la anumite miresme ale unor uleiuri esențiale.

De-a lungul timpului, miresmele uleiurilor esențiale au fost inseparabile de poveștile de dragoste. Fie că sunt povești în care Cleopatra îl seduce pe Marc Antoniu cu ajutorul uleiului de trandafiri, fie că sunt legende despre aceeași Cleopatra care se folosea de mireasma uleiului de iasomie, pentru a-l distrage pe Marc Antoniu de la discuțiile politice și militare, fie că este vorba de basme cu maharajahi care se învăluiau în iasomie și se bucurau de dansul seducător al curtezanelor.

 

ULEIURILE ESENȚIALE STIMULEAZĂ DORINȚA SEXUALĂ

Cert este că miresmele unor uleiuri esențiale au jucat un rol important în multe povești senzuale din India, Grecia Antică, Egipt sau Imperiul Roman. Mult timp, această simbioză între senzualitate și uleiuri esențiale a ținut mai mult de legende, decât de realitate. Recent, însă, un studiu realizat, în Statele Unite ale Americii, de neurologul Alan Hirsch a demonstrat că anumite uleiuri esențiale au un impact puternic asupra creierului, stimulând dorința sexuală și, implicit, libidoul.

Așa că, dacă te gândești să mizezi pe orice loțiune sau ulei pentru corp pentru a-i oferi iubitului tău un masaj erotic greu de uitat, nu e cea mai bună idee. Se va alege cu un simplu masaj erotic. Și, deși îți va fi recunoscător pentru un astfel de masaj senzual, iubitul tău visează la mai mult. Chiar dacă se ferește să îți spună. Îți garantăm noi. Așa că, dacă vrei să-i oferi un masaj erotic de o senzualitate aparte, care să-i răsfețe toate simțurile, ai nevoie de ajutorul uleiurilor esențiale.

MASAJ EROTIC ȘI AROMATERAPIE – EFECTE BENEFICE

Gândește-te doar că, îmbinând masajul senzual și aromaterapia, îi poți oferi partenerului de cuplu posibilitatea de a se bucura din plin nu doar de efectele benefice ale masajului erotic. La rândul lor, uleiurile esențiale au, pe lângă stimularea libidoului, și alte efecte pozitive: au efect analgezic, fiind eficiente împotriva durerilor de cap (și nu numai), îmbunătățesc memoria și performanțele cognitive, circulația sanguină și digestia, întăresc sistemul imunitar și îmbunătățesc calitatea somnului.

Hipocrate, cel mai renumit medic al Greciei Antice, sau Dioscoride, chirurg în armata vestitului împărat Nero, sunt doar doi dintre cei care au vorbit despre aromaterapie și efectele benefice ale acesteia. De asemenea, aromaterapia era folosită de preoții Egiptului Antic, în ceremoniile religioase, dar a fost folosită inclusiv pentru vindecarea soldaților francezi întorși acasă după Primul Război Mondial, atât în ceea ce privește rănile propriu-zise, cât și în ceea ce privește anxietatea.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66