Masajul erotic, cheia echilibrului fizic, mental și emoțional

Masajul erotic merge dincolo de obținerea plăcerii fizice, dar puțini sunt cei care cunosc acest aspect. Iar asta, cel mai probabil, pentru că nu se aventurează dincolo de experiența fizică a unui masaj erotic, limitându-se la simpla obținere a plăcerii, ignorând astfel toate celelalte efecte benefice pe care le are masajul erotic asupra organismului. Atât din punct de vedere fizic, cât și mental și emoțional.

 

MASAJUL EROTIC ȘI SISTEMUL IMUNITAR

Recunoscut drept o terapie eficientă pentru creșterea fertilității, atât la femei, cât și la bărbați, dar și pentru tratarea ejaculăriii precoce, masajul erotic oferă efecte pozitive resimțite de întregul corp, nu doar de anumite zone ale acestuia. Astfel, masajul erotic întărește oasele, tonifiază musculatura și contribuie la creșterea flexibilității, ceea ce nu poate fi altfel decât îmbucurător pentru viața de cuplu.

Totodată, relaxarea musculaturii și exercițiile de respirație, care vin la pachet cu masajul erotic, ajută la eliminarea toxinelor din organism. Impulsionând sistemul imunitar, masajul erotic este un tratament eficient și pentru stările de oboseală, dar și pentru insomnii. De asemenea, masajul erotic poate trata crampele și durerile de cap. În plus, îmbunătățește circulația sanguină, fiind eficient atât pentru inimă, cât și pentru celelalte organe ale corpului.

MASAJUL EROTIC, INAMICUL STRESULUI

Știm cu toții că stresul, acest “criminal silențios al libidoului”, reprezintă una dintre cele mai mari probleme în calea unei vieți sănătoase, din punct de vedere sexual și nu numai. Îl întâlnim la tot pasul, ne pândește la fiecare colt și de fiecare dată îl lăsăm să ne înconjoare. Așa că ne facem timp și griji pentru orice și oricine, dar nu și pentru noi înșine.

Trebuie să schimbăm acest lucru. Ieri, dacă s-ar putea. Să învățăm să ne bucurăm de micile placeri ale vieții. Iar masajul erotic este una dintre acestea. Cu atât mai mult, cu cât atingerea (simțul tactil) este un simț pe care l-am trecut în plan secund. De aici, și destule probleme care țin de anxietate și alte afecțiuni. Pielea ar trebui să fie sursa plăcerii și inamicul stresului, nu invers.

MASAJUL EROTIC REÎMPROSPĂTEAZĂ MINTEA

Dacă ți-am spune că masajul erotic promovează dezvoltarea personală, cum ai reacționa? Ai fi sau nu de acord cu această afirmație pe care am făcut-o? Dacă da, suntem pe aceeași lungime de undă. În caz contrar, ar trebui să te mai gândești. Te ajutăm noi. Masajul erotic înlătură orice blocaj mental și orice barieră socială care ți-ar sta în cale, te scapă de timiditate și inhibiții, sporește încrederea de sine și te face să fii mai deschis în interacțiunile cu cei din jur.

Masajul erotic reîmprospătează mintea, fiind un antidepresiv ultra-eficient. De asemenea, îți ascute simțurile și te ajută să te concentrezi mai bine. Cu alte cuvinte, masajul erotic face ca relaxarea fizică și mentală să fie atât de profundă, încât să fie greu de descris în cuvinte. Și nu trebuie să te înarmezi cu răbdare pentru a atinge această stare. Efectele benefice ale masajului erotic se fac simțite după primele 5-10 minute ale sesiunii de masaj, atunci când nivelul oxitocinei, cunoscut drept “hormonul fericii” atinge cote nebănuite.

Cireașa de pe tort o reprezintă faptul că masajul erotic pentru cupluri poate întări relația dintre parteneri, ajutându-i pe aceștia să redescopere energia sexuală pe care o credeau pierdută, reînvățând fiecare partener cum să se bucure de trupul celuilalt, dar și de propriul corp, pentru ca viața sexuală a cuplului să redevină cum a fost. De invidiat.

Vino să faci cunoștință cu fetele noastre, care te vor învăța să mergi pe o sârmă atât de subțire, încât vei atinge echilibrul fizic, mental și emoțional.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66