Masajul erotic – “Dansul iubirii”, în dormitor sau la Mon Amour

Ți-am spus, săptămâna trecută, cum să pregătești terenul pentru un masaj senzual pe care să i-l oferi iubitei tale și, dacă, între timp, nu ai vizitat Mon Amour, cel mai prestigios salon de masaj erotic din București, să fii inițiat în arta masajului erotic de fetele noastre senzuale, astăzi îți dezvăluim câteva din secretele unui masaj senzual. Apoi, vă așteptăm pe amândoi la Mon Amour, acolo unde tu te poți aventura într-un masaj erotic Lingham, ea poate trăi experiența unui masaj erotic Yoni și împreună vă puteți bucura de un masaj erotic pentru cupluri, care va reaprinde focul pasiunii între voi.

img

MASAJUL EROTIC – ȘOAPTE ȘI ATINGERI SENZUALE

Dacă vrei să-i oferi iubitei un masaj senzual greu de uitat, trebuie să îți oferi ție însuți cel puțin o oră de liniște, de meditație. Fără telefon, fără laptop, fără televizor. Un masaj erotic reprezintă o conexiune la nivel fizic și mental și, pentru o experiență completă, înainte să intri în contact cu trupul iubitei, trebuie să îți golești mintea. De asemenea, în timpul unui masaj erotic, încearcă să elimini comunicarea verbală. Dacă, totuși, e nevoie de cuvinte, încearcă să le reduci la nivelul șoaptelor, pentru a nu scurtcircuita energia dintre voi.

Un masaj erotic înseamnă comunicare non-verbală, fluxuri de energii pozitive, pentru ca amândoi să vă simțiți conectați și înconjurați de dragoste. O legătură pe care nu ai vrea să o slăbești. Schimbul de energie este unul dintre cele mai importante elemente ale unui masaj senzual. Închide ochii și vizualizează iubirea dintre voi, energiile pozitive care, cu ajutorul atingerilor tale, vor inunda trupul iubitei. Ea va simți ce simți tu, tu vei simți ce simte ea, iar fiorii iubirii vor zburda în trupurile voastre. Iată de ce un masaj erotic poate fi catalogat și ca un “dans al iubirii”.

MASAJUL SENZUAL – INSPIRAȚIE ȘI CREATIVITATE

Iubita ta știe că tu nu ești profesionist în masajul erotic, pentru asta există Mon Amour, așa că nu trebuie să îți faci prea multe griji în această privință. Concentrează-te pe experiența în sine, pe conexiunea fizică, mentală și emoțională. Lasă-te purtat în această aventură senzuală. Dacă tu te bucuri de această experiență, și iubita ta se va bucura. Dacă ești stresat, corpul tău va transmite această tensiune mai departe, în trupul iubitei tale. Într-un astfel de moment, corpul este extrem de sensibil și sesizează orice vibrație, cât de subtilă, așa că ar trebui să te concentrezi pe cele pozitive.

În timpul unui masaj erotic, este extrem de important să fii, de la început și până la sfârșit, în permanent contact cu trupul iubitei. Nu întrerupe această conexiune până la final. Și, atunci când o vei face, fă-o treptat, nu brusc. Orice mișcare bruscă îți va smulge iubita dintr-un tărâm de vis, acolo unde a hoinărit în voie, purtată de atingeri senzuale. Nu uita, un masaj erotic nu se limitează doar la folosirea mâinilor, încearcă să fii cât mai creativ în atingeri. Dacă ai nevoie de o sursă de inspirație, contacteaza-ne! Te așteptăm la Mon Amour, acolo unde vei fi răsfățat cu cele mai senzuale atingeri.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66