Masajul erotic – De la reginele din Antichitate, la zeițele de la Mon Amour

Tu ce știi despre masajul erotic? Știi, desigur, că este o aventură care trece de granițele unei simple plăceri fizice. Iar asta, fie că fetele încântătoare de la Mon Amour ți-au dezvăluit deja câteva din tainele artei senzuale a masajului erotic, fie că, momentan, singurele informații despre masajul erotic le-ai găsit tot la Mon Amour, dar în mediul virtual.

 

MASAJ EROTIC ÎN BUCUREȘTI, LA MON AMOUR

Ce altceva mai știi despre masajul erotic? Și nu vorbim despre tipurile de masaj erotic sau despre tehnicile folosite la fiecare dintre acestea, pentru că le lăsăm pe zeițele noastre să te inițieze în această artă a masajului erotic sau, dacă nu ești la prima vizită la salonul Mon Amour din București, să te poarte într-o nouă aventură uluitoare, pe care nu o credeai posibilă în lumea reală.

Aici, în lumea virtuală, ne-am propus, pentru astăzi, să îți prezentăm câteva informații despre masajul erotic pe care, cel mai probabil, nu le știai. Îți vom vorbi, printre altele, despre regi și regine din Antichitate și, apoi, te așteptăm la salonul de masaj erotic Mon Amour Club din București, să îți facem cunoștință cu zeițele noastre, care îți vor oferi răsfățul suprem.

 

 

MASAJUL EROTIC, DIN INDIA, ÎN EGIPT, LA CLEOPATRA

Prima mențiune despre masajul erotic vine din anul 1800 î.e.n, an în care apărea, în India, cartea “Art of life”, un volum despre diverse tehnici de masaj, cu focus pe masajul senzual. Cu aproximativ 1200 de ani înainte, în jurul anului 3000 î.e.n., apăruse, în China, prima carte despre masaj, aceasta fiind tradusă pentru prima oară la începutul secolului al XVIII-lea, în limba franceză.

Masajul erotic era extrem de popular printre regii și reginele Egiptului antic, iar priceperea reginei Cleopatra în aromaterapie și arta senzuală a masajului erotic era binecunoscută. Pe atunci, masajul era atât de popular, încât, potrivit arheologilor, pereții mai multor morminte antice erau decorați cu desene care reproduceau scene din viața cotidiană, inclusiv din timpul ședințelor de masaj.

MASAJUL EROTIC, DE LA TERMELE ROMANE, LA BUCUREȘTI

Rămânem în Antichitate și îți mai spunem că împărații romani se bucurau frecvent de plăcerile senzuale ale masajului erotic. În vremurile respective, una dintre activitățile preferate ale romanilor era frecentarea termelor. Poate și prin prisma faptului că masajul erotic era familiar în spațiile respective. Ceea ce înseamnă că nu doar împărații romani se bucurau de plăceri nebănuite.

Masajul erotic, popular și în cultura arabă, a fost aproape să dispară împreună cu Imperiul Roman. Însă, din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat Astăzi, există diverse tipuri de masaj erotic. Iar fetele senzuale de la salonul Mon Amour îți oferă, în București, ocazia de a te bucura, printre altele, de masaj thailandez, masaj Yoni, masaj Lingham, masaj erotic pentru cupluri și lista poate continua.

O poți studia în detaliu pe site-ul Mon Amour.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66