Masajul erotic in culturile exotice

Atunci când vine vorba despre masajul erotic, concluzia e aceeași în toate colțurile lumii: masajul senzual nu este doar despre corp, ci și despre suflet și minte. Pe de altă parte, când vine vorba despre sex și relații sexuale, cele mai exotice culturi de pe mapamond se întrec în obiceiuri și reguli cel puțin la fel de exotice. Mai jos, câteva dintre cele mai ciudate concepții din lumea întreagă.

img

SEXUL ÎN NATURĂ DĂUNEAZĂ GRAV… RECOLTELOR

Celebrată de șapte ori în fiecare an, sărbătoarea Pon, specifică Indoneziei, îi încurajează pe participanți să întrețină relații sexuale nu cu partenerul de cuplu, ci cu oricine altcineva. Potrivit tradiției, doar participanții care au făcut sex cu aceleași persoane în toate cele șapte zile ale festivalului vor avea noroc. Surprinzător sau nu, cele șapte zile Pon nu sunt consecutive.

Într-o comunitate retrasă din Brazilia, bărbații concurează pentru femeile cu care vor să întrețină relații sexuale. Din fericire, aceștia se întrec doar în a oferi cadouri, iar peștele este unul dintre cele mai apreciate daruri în comunitatea respectivă. Bărbatul care oferă un astfel de cadou mai puțin obișnuit are toate șansele să petreacă o noapte fierbinte alături de femeia pe care o dorește.

În Africa de Sud, obiceiurile inedite legate de sex sunt întâlnite la tot pasul. Pentru tribul Mende, actele sexuale în natură sunt interzise, deși motivul nu este foarte clar, cum este pentru comunitatea Bambara. Aici, sexul în natură este interzis pentru că dăunează recoltelor. Tot în tribul Bambara, există ideea că un cuplu care face sex în timpul zilei va avea un copil care va suferi de albinism.

SEXUL, INTERZIS ÎN TIMPUL VÂNĂTORII DE ȚESTOASE

Rămânem în Africa de Sud, acolo unde membrii unui trib evită actele sexuale după un coșmar, în timpul unei furtuni sau atunci când capul familiei se întoarce de la vânătoare cu o anumită pradă (crocodil, piton, hienă). Pe de altă parte, o comunitate retrasă din Ghana le cere văduvelor să petreacă o noapte fierbinte în compania unui străin, pentru a alunga spiritul soțului decedat.

Tot în Africa, dar, de data aceasta, în Uganda, membrii comunității Ganda au interzis la sex în zilele în care meșterii comunității respective construiesc bărci și/sau plute. Pe de altă parte, comunitatea Lephca de pe același continent interzice cu desăvârșire orice act sexual între membrii tribului timp de trei luni, din momentul în care vânătorii Lephca plasează capcanele pentru urși.

În America de Sud, mai precis în comunitatea Unta din Panama, sunt interzise actele sexuale atunci când membrii tribului vânează țestoase. Pe de altă parte, comunitatea columbiană Guajiro propune un dans ritual în timpul căruia fiecare femeie încearcă să doboare unul dintre bărbații care privesc de pe margine. Odată doborât, bărbatul este obligat să întrețină relații sexuale cu femeia respectivă.

SCHIMB DE NEVESTE ȘI RELAȚII SEXUALE DOAR NOAPTEA

Mai departe, membrii unor comunități izolate din America de Nord și Siberia împart același obicei: schimbul de neveste. Astfel, în cazul unei catastrofe, indivizii își pot schimba identitățile, ceea ce va dezorienta spiritele rele. Schimbul de neveste e practicat și într-o comunitate retrasă din Australia, dar, în acest caz, pentru purificarea personală, nu pentru o identitate de schimb în caz de dezastru.

Și, pentru a rămâne în zona “dezastrelor” mai mult sau mai puțin naturale, încheiem această scurtă aventură exotică în Malaezia, acolo unde membrii comunității Semang evită actele sexuale în timpul zilei. De ce? Actele sexuale consumate în timpul zilei pot aduce furtuni devastatoare, în care își pot pierde viața nu numai cei care au făcut sex în timpul zilei, ci întreaga comunitate Semang.

Din fericire, lăsând în urmă tărâmurile exotice de mai sus și revenind într-o lume cu reguli și obiceiuri mai puțin exotice, vestea bună e că un masaj senzual nu trebuie experimentat doar într-un anumit moment al zilei și nici nu trebuie evitat. Dimpotrivă. Mai ales atunci când este vorba despre un masaj erotic VIP oferit de fetele noastre senzuale de la salonul de masaj erotic Mon Amour din București.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66