Masajul Tradițional VS Masajul Erotic. De ce Masajul Erotic este mai favorabil decât Masajul Tradițional?

Există mai multe tipuri de masaje, pentru diferite scopuri. Printre cele mai cunoscute se enumeră masajele clasice care se bazează pe tehnicile tradiționale,  sau masajele erotice, care, în timp, au crescut în popularitate și se bazează pe măiestria atingerilor în zonele sensibile. Indiferent de tipul de masaj ales, acestea au scopul comun de a te relaxa, iar aplicarea lor te ajută să uiți pentru câteva clipe de orice grijă.

img

CE ESTE MASAJUL TRADIȚIONAL?

Mesajul Tradițional este cea mai simplă formă de terapie. În general, acesta este considerat a fi cel mai frecvent tip de masaj și prin urmare, cel mai cunoscut. El este potrivit în special pentru sportivi, fiind benefic pentru țesutul muscular. De asemenea, unii oameni apelează la masajul tradițional pentru că îl văd ca fiind cea mai simplă variantă de relaxare a întregului corp.

CE ESTE MASAJUL EROTIC?

Considerat unul dintre cele mai controversate tipuri de masaj, masajul erotic  se concentrează pe toate zonele erogene ale clientului cu scopul de a-i crea un confort psihic și fizic. În timp, oamenii au început să înțeleagă tot mai mult terapia masajului erotic și să nu-l mai perceapă ca pe un subiect TABU.

 

DE CE MASAJUL EROTIC ESTE MAI IMPORTANT DECÂT MASAJUL TRADIȚIONAL?

Principala diferență dintre masajul tradițional și cel erotic este zona de focalizare. Spre deosebire de masajul clasic, care se focalizează pe o singură zonă a corpului, masajul erotic se axează pe părțile erogene ale corpului care determină excitație sexuală. Nivelul de intimitate între terapeut și client este mai mare față de orice alt tip de masaj. Masajele erotice  sunt o formă legitimă de masaj și sunt adesea efectuate strict pentru plăcere. Spre deosebire de cele clasice, acestea pot ajuta la tratarea diverselor probleme sexuale de care clientul suferă. Mai mult decât atât, masajul erotic este folosit în terapia sexului ca mijloc de stimulare a capacității unei persoane de a răspunde pozitiv la orice stimul sexual. În unele cazuri, masajul erotic poate fi o formă de preludiu, fără satisfacție sexuală, menită să sporească sensibilitatea unui individ înainte de un alt angajament, având ca scop excitarea sexuală și împlinirea. În alte cazuri, masajul erotic este utilizat în mod profesionist pentru a ajuta bărbații cu privire la problemele de ejaculare precoce. Metodele folosite au scopul de a relaxa întreaga musculatura și, prin urmare, prelungesc durata de excitare și cresc plăcerea.

Așa cum putem observa, masajul erotic include toate beneficiile masajului clasic, însă, beneficiile masajului erotic sunt nesfârșite. Ambele tipuri de masaje îți oferă o stare de relaxare totală, dar cel erotic îți oferă mult mai mult decât atât –  Extaz, plăcere intensă și eliberarea oricărei tensiuni, sunt doar câteva dintre lucrurile de care poți avea parte.

Dacă vrei să te convingi de toate acestea, la salonul de masaj erotic București Mon Amour,  te așteaptă fete frumoase și senzuale gata să-ți trezească toate simțurile.

 

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66