Mon Amour – Cadoul special de sărbători, un voucher pentru un masaj erotic

Deși ți-ai propus ca, anul acesta, să nu mai lași cadourile de sărbători pe ultima sută de metri, iată că, acum, cu aproximativ două săptămâni înainte de Crăciun, se repetă povestea din anii anteriori. Vrei un cadou special pentru iubitul tău, dar nu te ajută inspirația. Te-ai gândit la un cadou sexy? Atunci, ai ajuns în locul potrivit. La Mon Amour, cel mai prestigios salon de masaj erotic din România.

img

CADOURI SEXY ȘI ZEIȚE PE MĂSURĂ

Iar fetele noastre senzuale, specializate în arta masajului erotic, știu ce înseamnă un cadou pe cât de special, pe atât de fierbinte. Cu alte cuvinte, un cadou de neuitat. Adică, exact cadoul pe care îl cauți pentru iubitul tău. Așa că, dacă încă nu ai făcut cunoștință cu zeițele noastre, e momentul să treci pragul salonului de masaj erotic Mon Amour din București și să afli ce cadouri sexy vă așteaptă.

Indiferent că vrei un cadou doar pentru iubitul tău sau unul de care să vă bucurați împreună. Dacă alegi o aventură alături de una dintre fetele noastre senzuale, cadourile sexy sunt: masaj erotic topless, masaj erotic nud, masaj erotic nud cu frișcă, Rebelle Massage, Aqua Massage, Slim Massage, masaj erotic nud în camera cu jacuzzi sau saună și masaj erotic pentru cupluri în camera cu jacuzzi.

 

 

AVENTURI FIERBINȚI LA MON AMOUR

Dacă vrei o surpriză și mai fierbinte, poți alege o aventură de neuitat alături de două dintre zeițele noastre. Specializate în arta masajului erotic, zânele noastre pot oferi următoarele tipuri de masaj senzual: masaj erotic nud, masaj erotic nud cu frișcă, Rebelle Massage, Double Aqua Massage, masaj erotic pentru cupluri în camera cu jacuzzi și masaj erotic VIP pentru momente de neuitat.

Acest tip de masaj senzual presupune masaj erotic cu/fără frișcă (la alegerea voastră) în camera cu jacuzzi și șampanie la discreție. La fel de bine, însă, poți opta pentru o aventură fierbinte alături de trei sau patru zeițe ale salonului de masaj erotic Mon Amour. Indiferent de alegerea pe care o vei face, îți garantăm că, la Mon Amour, te așteaptă un cadou pe cât de fierbinte, pe atât de special.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66