Mon Amour Masaj – Atractie turistica în București

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru mini-vacanța din perioada 21-24 ianuarie, salonul de masaj erotic Mon Amour are câteva idei pentru tine. Astfel, dacă rămâi în București, te poți lăsa răsfățat cu un masaj erotic VIP oferit de fetele senzuale de la salonul Mon Amour . Pe de altă parte, dacă vrei să vizitezi Viena, poți admira expoziția “Sex în Viena – Dorință, control, nesupunere în fața legii”.

img

FEMEI “ISTERICE”, FALUSURI ARTIFICIALE ȘI “SEX ÎN VIENA”

Cum ultima zi a expoziției menționate anterior este 22 ianuarie, ai putea să îți începi mini-vacanța în Viena. “Sex în Viena” propune o călătorie în timp, începând cu secolul al XIX-lea, și o istorie a sexualității vieneze. Astfel, vei păși  într-o lume în care existau atât plăceri sexuale care puteau fi experimentate fără perdea, cât și acte sexuale în anonimat, ascunse de ochii lumii și ai legii.

Un vibrator confiscat în Viena anului 1900 și prezent în expoziția deschisă la Muzeul Orașului Viena îți va spune mai multe despre comerțul cu falusuri artificiale, de exemplu. Pe atunci, doar femeile “isterice” (despre care se spunea că pot fi vindecate prin orgasme multiple) și bărbații care sufereau de disfuncție erectilă puteau cumpăra un falus artificial. Iar asta, doar cu prescripție medicală.

 

 

 

“TRANSPORTURI DE PORȚELANURI” ȘI MASAJ EROTIC VIP

Tot la Viena, vei afla detalii și despre “transporturile de porțelanuri”, care erau, de fapt, trăsuri destinate nu plimbărilor, ci plăcerilor sexuale. “Sex în Viena” îți aduce și un clip de trei minute cu primul orgasm din istoria filmului. Iar orgasmul trăit de Hedy Kiesler în filmul “Extaz”, din 1933, este, cu siguranță, unul dintre cele mai importante și fierbinți momente din istoria cinematografiei.

Odată ce lași în urmă Viena secolelor XIX-XX și revii în Bucureștiul secolului XXI, fetele senzuale de la salonul de masaj erotic Mon Amour te așteaptă să te răsfețe din plin cu un masaj erotic VIP. Acest tip de masaj senzual presupune masaj erotic cu sau fără frișcă(la alegerea ta) în camera cu jacuzzi și șampanie la discreție, să sărbătorești aventura fierbinte de care te-ai bucurat în plină iarnă.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66