Mon Amour – Masaj erotic în camera cu jacuzzi

Te-ai gândit vreodată că poți îmbina două metode de relaxare, astfel încât să simți că plutești, că atingi o stare de meditație profundă? Sau crezi că așa ceva nu există? Înseamnă că nu te-ai bucurat niciodată de un masaj erotic în camera cu jacuzzi. Iar fetele senzuale de la Mon Amour, cel mai prestigios salon de masaj erotic din România, sunt pregătite să îți ofere răsfățul suprem.

img

BENEFICIILE MASAJULUI EROTIC

Ți-am vorbit în dese rânduri despre efectele benefice ale unui masaj erotic, atât din punct de vedere fizic, cât și mental și emoțional. Ți-am spus că masajul erotic îți oferă o relaxare atât de profundă, încât e greu de descris în cuvinte, că reîmprospătează mintea și promovează dezvoltarea personală. Cunoști deja avantajele unui masaj erotic, altfel poate ai sta departe de Mon Amour.

Mai departe, știi, din proprie experiență sau din ce ai citit sau aflat de la prieteni, că jacuzzi este una dintre cele mai eficiente metode de luptă împotriva stresului, că, printre altele, tratează durerile musculare, stimulează metabolismul, îmbunătățește circulația sângelui, etc. Practic, că o astfel de terapie elimină stresul și destinde întreg organismul.

 

 

 

MON AMOUR – MASAJ EROTIC VIP

Cu alte cuvinte, nu îți este străin nici masajul erotic, nici hidroterapia. Dar te-ai gândit vreodată că un masaj erotic în camera cu jacuzzi,așa cum numai fetele senzuale de la Mon Amour știu să ofere, specializate fiind în arta masajului erotic, te poate trimite să explorezi un tărâm la care nici nu visai? O astfel de experiență îți oferă răsfățul suprem, te ajută să renaști.

Să îți mai spunem și că, la Mon Amour, te așteaptă nu una, ci două fete senzuale pregătite să te răsfețe cu atingeri de o senzualitate aparte, în timp ce savurezi un pahar de șampanie și te bucuri de efectele benefice ale hidroterapiei? Prea multe cuvinte sunt de prisos, vino la Mon Amour și lasă-te răsfățat de zeițele noastre cu un masaj erotic VIP.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66