Mon Amour – Masaj erotic și aventuri senzuale pentru o mini-vacanță de neuitat

Nu puțini sunt cei care bifează astăzi ultima zi de lucru din această săptămână, urmând să se bucure din plin de o mini-vacanță la care visau cu ochii deschiși. Unii dintre ei și-au făcut deja planuri pentru această mini-vacanță, în vreme ce alții mizează pe spontaneitate. În ambele cazuri, salonul de masaj erotic Mon Amour din București este destinația ideală, pentru că oferă aventuri de neuitat.

img

MON AMOUR – ARTA MASAJULUI EROTIC

Dacă ai avea de ales, de exemplu, între o excursie cu prietenii la munte și o vizită la cel mai prestigios salon de masaj erotic din România, tu ce ai alege? Nu te grăbi, te poți bucura de amândouă. Poți petrece o mini-vacanță la munte alături de prieteni și, la întoarcere, să te lași răsfățat de fetele noastre senzuale. Sau invers. Un masaj erotic îți va oferi energia necesară pentru o vacanță de vis.

La fel de bine, însă, poți petrece această mini-vacanță alături de iubită. Alegeți o destinație exotică și bucurați-vă de un city break de care să vă amintiți mult timp de acum înainte. La întoarcere, vă puteți bucura de ultimele ore de vacanță alegând o nouă destinație exotică, salonul Mon Amour, acolo unde zeițele noastre, specializate în arta masajului erotic, vă vor răsfăța toate simțurile.

 

 

MON AMOUR – MASAJ EROTIC VIP

Odată ajunși la Mon Amour, faceți cunoștință cu fetele noastre senzuale și, apoi, alegeți singuri zeița care să vă însoțească într-o călătorie de un erotism uluitor. Dacă vreți să vă bucurați de o aventură și mai fierbinte, puteți alege două, trei sau chiar patru dintre fetele noastre senzuale, care vă vor purta pe cele mai înalte culmi ale plăcerii, într-o mini-vacanță erotică pe care nu o veți uita prea ușor.

Care sunt cele mai exotice “destinații” via Mon Amour? Masaj erotic topless, masaj erotic nud, masaj erotic nud cu frișcă, Rebelle Massage, Aqua Massage, Double Aqua Massage, Slim Massage, masaj erotic pentru cupluri, masaj erotic VIP. Dacă vreți să vă bucurați de un masaj erotic VIP, veți încheia această mini-vacanță cu un masaj erotic în camera cu jacuzzi și șampanie la discreție.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66