Mon Amour – Masajul erotic, cel mai fierbinte cadou de Valentine’s Day

De regulă, căutarea cadoului ideal de Valentine’s Day pentru partenerul de cuplu începe cu două săptămâni înainte de Ziua Îndrăgostiților, dar nu puțini sunt cei care, din varii motive, amână acest aspect de la o zi, la alta. În ambele cazuri, Mon Amour e varianta ideală, pentru că un masaj erotic oferit de fetele noastre senzuale este, cu siguranță, cel mai fierbinte cadou de Valentine’s Day.

img

MASAJ EROTIC PENTRU CUPLURI, CADOUL PENTRU VOI

Dacă vrei un cadou special pentru EL, masajul erotic Lingham este răsfățul suprem, la fel cum este masajul erotic Yoni, dacă ești în căutarea unui cadou special pentru EA. Pe de altă parte, dacă vă gândiți la un cadou de Valentine’s Day de care să vă bucurați împreună, atunci masajul erotic pentru cupluri oferit de fetele senzuale de la Mon Amour este pe cât de fierbinte, pe atât de special.

Masajul erotic pentru cupluri vă poate trimite într-o călătorie senzuală alături de una sau două dintre zeițele celui mai prestigios salon de masaj erotic din România. O astfel de aventură este benefică nu doar din punct de vedere fizic, ci și mental și emoțional. În plus, masajul erotic pentru cupluri poate reprezenta terapia ideală pentru orice cuplu, deoarece reaprinde focul pasiunii în orice relație.

 

MASAJ EROTIC LINGHAM/YONI, CADOUL PENTRU EL/EA

Dacă vreți să experimentați masajul erotic pentru cupluri cu altă ocazie și, acum, să vă aventurați pe cont propriu într-o călătorie de o senzualitate uluitoare, alegeți masajul erotic Lingham pentru EL și masajul erotic Yoni pentru EA. La salonul de masaj erotic Mon Amour, vă puteți aventura într-o astfel de călătorie alături de una, două, trei sau chiar patru din fetele noastre senzuale. La alegere.

Pentru un cadou cu adevărat special, alegeți masajul erotic VIP oferit de două zeițe. Astfel, fiecare dintre voi va fi răsfățat de două dintre fetele noastre senzuale cu un masaj erotic în camera cu jacuzzi și șampanie la discreție. Deja îndrăgostiți unul de celălalt, vă garantăm că, după o astfel de experiență senzuală oferită de zeițele noastre, vă veți alinta doar cu apelativul “Mon Amour”.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66