Mon Amour – Masajul erotic dublu, mișcări senzuale sincronizate

Masajul dublu este un masaj de relaxare practicat pentru prima oară în urmă cu mai bine de 2.000 de ani. Cunoscut, la început, sub denumirea de masaj Diacqua, masajul dublu combină masajul de relaxare, muzica și aromaterapia pentru un echilibru trup-minte perfect. Dar Mon Amour, cel mai prestigios salon de masaj erotic, a reinventat acest tip de masaj, adăugându-i o senzualitate aparte.

img

MASAJUL EROTIC, RĂSFĂȚUL SUPREM

Iar masajul erotic dublu, oferit de fetele senzuale de la Mon Amour, este cu siguranță o experiență de neuitat, una pe care trebuie să o trăiești cel puțin o dată. După ce vei experimenta masajul erotic dublu alături de zeițele noastre, te vei bucura atât de o stare profundă de relaxare, cât și de un orgasm intens și prelungit. Cu un masaj erotic dublu, cel mai ascuns vis erotic poate deveni realitate.

Un astfel de masaj erotic nu poate fi descris în cuvinte, dar vom încerca să te introducem într-o astfel de atmosferă senzuală. Închide ochii și imaginează-ți că ești înconjurat doar de fete senzuale, gata să te ridice pe culmi pe care nu ai urcat vreodată. Apoi, gândește-te că, la alegerea ta, două dintre ele, specializate în arta masajului erotic, își vor sincroniza toate mișcările și îți vor oferi plăcerea supremă.

 

 

MON AMOUR – EXPERIENȚE ULUITOARE

Când două fete senzuale îți vor răsfăța toate simțurile în același timp, te vei lăsa purtat într-o aventură de un erotism incredibil. Rând pe rând, ți se vor dezvălui toate beneficiile unui masaj de relaxare, în vreme ce mișcările senzuale sincronizate ale celor două zeițe alese de tine îți vor oferi un orgasm intens și prelungit. Abia atunci vei ști ce înseamnă cu adevărat un masaj erotic dublu.

Acum, deschide ochii, ai visat destul. E timpul să vii la Mon Amour și să îți împlinești visul. Vino să faci cunoștință cu zeițele noastre și, apoi, să alegi două fete senzuale, care să îți ofere cea mai erotică aventură de care ai avut parte vreodată. Iar o astfel de experiență cu siguranță nu poate fi descrisă. Retrăită, da. Cât mai curând. Pentru că nu vei mai putea sta departe de fetele noastre senzuale.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66