Mon Amour – Masajul erotic pentru cupluri, refresh înainte de sărbători

Nu puține sunt cuplurile care și-au făcut deja planuri pentru sărbătorile de iarnă, dar voi nu vă regăsiți, momentan, printre acestea. Nu duceți lipsă de idei, dimpotrivă. Altceva vă macină. Vă temeți că stresul acumulat de-a lungul anului și oboseala accentuată v-ar putea ruina sărbătorile. Un masaj erotic pentru cupluri, la salonul Mon Amour, este cheia echilibrului fizic, mental și emoțional.

img

MASAJUL SENZUAL, TERAPIE EROTICĂ DE CUPLU

În plus, o astfel de terapie erotică, cum este masajul senzual pentru cupluri, oferită de fetele noastre specializate în arta masajului erotic, va reîmprospăta și relația de cuplu. Un refresh de care aveți nevoie amândoi. În plan personal, dar și în relația de cuplu. Iar asta, întrucât masajul erotic nu este o terapie doar pentru corp, ci și pentru suflet și pentru minte, inducând o stare de relaxare profundă.

O astfel de aventură fierbinte vă oferă un masaj erotic pentru cupluri în camera cu jacuzzi, dar și posibilitatea de a descoperi tehnici erotice pe care să le exersați în dormitor. Puteți trăi această experiență fie în compania unei singure fete senzuale, fie alături de două dintre zeițele noastre, la alegerea voastră. Iar masajul erotic pentru cupluri oferit de două zeițe este răsfățul suprem.

 

 

MON AMOUR, POVEȘTI SENZUALE CU FINAL FERICIT

Odată experimentat un masaj senzual pentru cupluri, la cel mai prestigios salon de masaj erotic din România, veți porni pe un nou drum. Privind în urmă, veți ști că primul pas în noua voastră viață a fost făcut în templul pasiunii, acolo unde v-ați redescoperit și ați învățat cum să vă bucurați din nou unul de altul. Încărcați de energii pozitive, veți întâmpina sărbătorile de iarnă cu zâmbetul pe buze.

Dacă vreți să încercați o astfel de terapie erotică pentru cupluri, vă spunem și care este programul “terapeutelor” noastre senzuale, în perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, salonul de masaj erotic Mon Amour va fi închis în perioada 22 decembrie 2016 – 4 ianuarie 2017, incluzând ambele date. “Terapeutele” noastre senzuale își vor relua programul obișnuit începând cu data de 5 ianuarie 2017.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66