Mon Amour – Masajul erotic VIP, cel mai senzual masaj pentru tine

Nu îți este deloc străin termenul “VIP”, pentru că l-ai întâlnit în diferite contexte, așa că nu se mai pune problema dacă știi sau nu ce înseamnă. Dar, cel mai probabil, nu știi ce înseamnă pentru noi. Iar, la salonul de masaj erotic Mon Amour din București, masajul erotic VIP reprezintă unul dintre cele mai senzuale tipuri de masaj erotic. Răsfățul suprem, dacă vrei.

img

MASAJUL EROTIC VIP, RĂSFĂȚUL SUPREM

Un astfel de masaj senzual e greu de descris în cuvinte, dar, până treci pragul salonului Mon Amour și faci cunoștință cu zeițele noastre, vom încerca să îți spunem câte ceva despre masajul erotic VIP. Pentru început, îți spunem că fiecare “element” care se ascunde în spatele unui astfel de masaj senzual este capabil să te răsfețe de unul singur.

Gândește-te, în primul rând, că un masaj erotic VIP înseamnă că vei fi răsfățat din plin nu de una, ci de două dintre fetele noastre senzuale. Iar alegerea celor două zeițe îți aparține în totalitate. Așa că, atunci când vei fi purtat pe culmi ale plăcerii pe care nu le-ai mai cunoscut până acum, alături de tine vor fi exact zeițele pe care le-ai dorit de la bun început.

 

 

AVENTURI DE UN EROTISM INCREDIBIL

Apoi, îți mai spunem că, la Mon Amour, această aventură de un erotism incredibil va începe și se va termina în camera cu jacuzzi. Închide ochii și imaginează-ți scenariul pe care ți l-am prezentat. Vei simți că, deși încă nu le-ai cunoscut pe fetele noastre senzuale, o stare de relaxare profundă te cuprinde ușor, ușor. Dar, pentru că vorbim de un masaj erotic VIP, ecuația pare incompletă.

Ce lipsește? La Mon Amour, nimic. Nici măcar șampania pe care o vei savura, în jacuzzi, în timp ce fetele noastre senzuale vor dezmierda fiecare parte a corpului tău. Odată ajuns pe cele mai înalte culmi ale plăcerii, vei dori să rămâi suspendat în acest tărâm al fericirii supreme. Apoi, îți va fi greu să stai departe de zeițele noastre și te vei întoarce pentru noi și noi aventuri erotice.

Mon Amour, oaza ta de relaxare.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66