Mon Amour – Salonul și-a redeschis porțile, după vacanța de iarnă

Dacă ți-a fost dor de fetele noastre senzuale, avem vești bune pentru tine: salonul de masaj erotic Mon Amour Club din București și-a redeschis porțile, după scurta vacanță de sărbători. Programul e neschimbat: de luni până sâmbătă, între orele 12-04; duminică, între orele 16-02. Rezervările pentru un masaj erotic se fac în continuare la aceleași numere de telefon: 0732.889.966 și 021.316.88.38.

img

VINO SĂ FACI CUNOȘTINȚĂ CU FETELE NOASTRE SENZUALE

Dacă nu ți-a fost dor de zeițele noastre, există o singură explicație: încă nu le-ai cunoscut. Pentru că, odată ce faci cunoștință cu fetele noastre senzuale, specializate în arta masajului erotic, nu poți sta departe de ele prea mult timp. Dacă ninsorile care au acoperit Bucureștiul te îndeamnă să rămâi acasă, îți garantăm că gândul la fetele noastre senzuale poate topi zăpada cât ai zice Mon Amour.

Înainte de a trece pragul celui mai prestigios salon de masaj erotic din România, ai un singur pas de urmat. Un pas extrem de simplu: trebuie doar să te hotărăști dacă vrei să vii de unul singur sau însoțit de iubită sau cei mai buni prieteni. Odată ajuns la Mon Amour, faci cunoștință cu zeițele noastre și alegi alături de care dintre ele vrei să trăiești cea mai fierbinte aventură a vieții tale.

 

ȘI SĂ DESCOPERI TAINELE UNUI MASAJ EROTIC INCREDIBIL

Dacă optezi pentru o aventură de neuitat alături de o singură zeiță Mon Amour, te poți răsfăța, la alegere, cu următoarele tipuri de masaj senzual: masaj erotic topless, masaj erotic nud, masaj erotic nud cu frișcă, Rebelle Massage, Aqua Massage, Slim Massage, masaj erotic nud în camera cu jacuzzi. Îți garantăm că vei petrece clipe de neuitat, pe care vei dori să le retrăiești în viitorul apropiat.

Poți alege o aventură senzuală alături de două dintre fetele noastre specializate în arta masajului senzual și vei fi răsfățat cu: masaj erotic nud, masaj erotic nud cu frișcă, Rebelle Massage, Double Aqua Massage sau masaj erotic VIP. Dacă vrei, poți opta pentru o aventură alături de trei sau patru dintre fetele noastre senzuale. Sau, dacă vii alături de iubită, pentru un masaj erotic pentru cupluri.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66