Mon Amour – Vineri, ultima zi de Black Friday și reduceri de preț la orice tip de masaj erotic

Dacă încă nu ai profitat de reducerile de preț oferite de Mon Amour la toate tipurile de masaj erotic sau, după caz, dacă vrei să te bucuri din nou de un masaj senzual oferit de zeițele noastre și să plătești un preț special, o mai poți face până în data de 25 noiembrie, inclusiv. Ceea ce înseamnă că mai ai o singură zi la dispoziție, dar, dacă te grăbești, te poți bucura și de oferta zilei de azi.

img

MASAJ EROTIC – FETE SENZUALE ȘI PLĂCERI INTENSE

Și, pentru că știm că ți-e greu să stai departe de cel mai prestigios salon de masaj erotic din România, ți-am mai pregătit o surpriză. Acum, în funcție de tipul de masaj erotic pe care îl alegi, zeițele noastre te pot răsfăța vreme de 90 de minute. Iar asta înseamnă că ai 30 de minute în plus pentru a experimenta, alături de fetele noastre senzuale, plăceri intense la care nici nu îndrăzneai să visezi.

Black Friday Mon Amour - Reducere 50 de lei la toate tipurile de masaj erotic, în perioada 19-25 noiembrie

Dacă alegi o singură zeiță, te poți bucura de următoarele tipuri de masaj erotic: masaj erotic topless, masaj erotic nud, masaj erotic nud cu frișcă, Rebelle Massage, Aqua Massage, Slim Massage, dar și de cele 30 de minute oferite în plus la masajul erotic nud, masajul erotic nud în camera cu jacuzzi sau saună și, dacă te hotărăști să vii la Mon Amour, însoțit de iubită/soție, masajul erotic pentru cupluri.

MASAJ EROTIC VIP – RĂSFĂȚUL SUPREM PENTRU TINE

Pe de altă parte, dacă vrei să trăiești o aventură erotică alături de două dintre fetele noastre senzuale, acestea te pot răsfăța cu masaj erotic nud cu frișcă, Rebelle Massage sau Double Aqua Massage. Alegând masajul erotic VIP, te vei bucura de 90 de minute de răsfăț total (masaj erotic, jacuzzi, șampanie), indiferent că vii singur sau însoțit de soție, pentru un masaj erotic pentru cupluri.

La Mon Amour, ai și varianta de a explora tărâmuri erotice alături de trei sau chiar patru fete senzuale. Masajul erotic nud, masajul erotic nud cu frișcă sau masajul erotic nud în camera cu jacuzzi (90 de minute) sunt doar câteva din aventurile fierbinți care te așteaptă la Mon Amour. Reducerea de 50 de lei oferită de Mon Amour se aplică, între orele 12.00-16.00, la orice tip de masaj erotic.

Pentru informații și rezervări, ai la dispoziție următoarele numere de telefon: 0732.889.966 și 0213.168.838.

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66