MONOTONIE? NU! MASAJ EROTIC? DA!

Monotonia este primul factor care stinge flacăra dintre două persoane. Odată stinsă, totul poate dispărea în doar câteva secunde. An nou, schimbări noi. Ia atitudine și surprinde-ți partenerul cu experiențe intense.

 DE CE? 

Cu trecerea timpului, pe măsură ce partenerii se familiarizează din ce în ce mai tare, intervine confortul, care este atât un factor pozitiv, cât și unul negativ. Cum îți dai seama? Este pozitiv datorită dezinhibării, a apropierii, a conexiunii strânse dintre aceștia. Este negativ, atunci când există o tensiune în aer, atunci când partenerii au aceeași rutină zilnică. Trecerea dintre cele două este aproape insesizabilă. La cea mai mică incertitudine este bine să iei măsuri imediate.

 CUM?

Nu există o rețetă a relației perfecte, dar există mici trucuri pe care să le urmăm. În primul rând, ascultă-i nemulțumirile. Comunicarea este cea mai de preț armă pe care o putem folosi. Cu toții avem dorințe ascunse, poate nebunești, pe care nu vrem să le lăsăm să iasă la lumină. Deslușește misterul și surprinde-ți partenerul. Oferă-i șansa să se relaxeze, să elimine stresul și tensiunile existente.

 UNDE?

Lasă-ți inspirația să-și facă de cap. Cea mai bună alternativă este masajul, iar pentru un plus de nebunie, oferă-i cadou o vizită într-un salon de masaj erotic. Beneficiile acestuia sunt uimitoare. Mișcările folosite în cadrul masajul erotic canalizează tensiunea și o elimină, înlocuind-o cu plăcere. Tantra îl va face să descopere zone erogene neștiute și îl va duce pe culmi nebănuite.

Salonul de masaj erotic Mon Amour ți-a pregătit pachetul ideal pentru a vă intensifica relația și pentru a vă face sa depășiți barierele impuse de monotonie. Trebuie doar să îi faci această surpriză și noi ne ocupăm de restul. Monotonie? Nu! Masaj erotic? Da!

 Cu drag, salonul tau de masaj erotic preferat!

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66