Movie Night? Acesta este Top-ul nostru în materie de filme cu tentă erotica

  1. TWO MOON JUNCTION (1988)

download

Two Moon Junction este un thriller erotic regizat de Zalman King și apărut în anul 1988. Proaspăt absolventa de liceu, April (Sherilyn Fenn), se întoarce acasă la nunta aranjată de către părinții ei. Făcând parte dintr-o familie de oameni politici, relația pe care și-o dorește cu Perry (Richard Tyson), un simplu angajat din bâlciul local, devine o problemă pentru reputația familiei. April este prinsă între cele două tabere, nevoită să găsească un punct comun.

 

 

 

 

 

  1. LOLITA (1962)

41GNB6GR1DL._SY445_

Lolita este un film bazat pe cartea cu același titlu, scrisă de Vladimir Nabokov. În regia lui Stanley Kubrick, Lolita prezintă o lecție de viață ce implică ideea de obsesie și ispită. Profesorul britanic Humbert (James Mason) călătorește în SUA pentru a-și preda materia. Acesta alege să închirieze o cameră în casa Lolitei (Dolores Haze), datorită atracției imorale pe care și-o dezvoltă față de ea. Acest film este un comentariu asupra instinctului primitiv și obsesia față de o tânără în formare adolescentină, care prezintă în același timp o putere de ademenire fatală.

 

 

 

  1. FROM DUSK TILL DAWN (1996)

From_dusk_till_dawn_poster

Doi criminali (George Clooney, Quentin Tarantino) fug după jefuirea unei bănci, lăsând multe victime în spate. Aceștia se opresc la un motel din apropierea graniței cu Mexic, luând ca ostatici familia unui preot și RV-ul în care călătoreau. Cu ajutorul familiei, cei doi reușesc să treacă granița doar pentru a se lovi de și mai multe probleme. Ajunși într-un bar cunoscut pentru programele de dans provocator, aceștia se lovesc de o situație stranie, din care luptă împreună să scape cu viață.

 

 

 

  1. FIFTY SHADES OF GREY (2015)

Fifty Shades Of Grey Jamie Dornan Android Wallpaper-360x640

Anastasia Steel (Dakota Johnson) este studentă în ultimul an la Universitatea Vancouver. Aceasta se folosește de oportunitatea de a-i lua interviu misteriosului CEO de la Grey Enterprises, în locul colegei sale de apartament. Relația dintre cei doi înflorește cu rapiditate, în timp ce din ce în ce mai multe lucruri ciudate ies la iveală despre faimosul Christian Grey (Jamie Dornan). Filmul este bazat pe romanul de dragoste și erotism scris de E.L. James, vândut în peste 100 de milioane de copii.

 

 

 

Dacă visezi și tu la o poveste plină de erotism, salonul Mon Amour de așteaptă pentru a-ți oferi o experiență deosebită!

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66