O vorbă despre Tantra

Senzualitate, pasiune și măiestrie. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele care caracterizează conceptul de masaj erotic. Pare un subiect banal, însă acesta este un procedeu complex unde experiența și dedicarea reprezintă cheia succesului.

Masajul erotic- artă

Masajul erotic poate fi considerat o artă, fiind inspirat din tehnicile de meditație și exprimare a sexualității cu puternice influențe hinduse și orientale. Acest tip de masaj se mai numește și Tantra, lucru necunoscut pentru multă lume. Această știință a fost descoperită prin prisma spiritului religios- filozofic, dorindu-se explorarea indivizilor și urmărirea reacției lor la stimuli sexuali. Masajul erotic este, de fapt, un mod prin care să îți descoperi noi simțuri și să le dezvolți pe cele existențe.

Dualitatea

Principiile tantrice presupun atât implicare fizică, cât și emoțională. Se spune că cel care oferă trebuie să o facă din suflet. Astfel, conexiunea este mult mai puternică, deci și senzațiile sunt intensificate. Conceptul este văzut că un duet armonic între parteneri. Pornind de la proverbul “extremele se atrag”, acesta presupune contopirea activului cu pasivul; unul dintre parteneri primește și celălalt oferă. Superficialitatea nu trebuie să existe în legătură ceea ce se creează între cei doi parteneri; trebuie să existe doar scântei și flăcări ce vor trezi pasiuni nebănuite.

Tehnici?

Va întrebați dacă există o regulă atunci când vorbim despre masaj erotic? Ei bine, ca în orice domeniu, depinde de la persoană la persoană. În general, se începe prin așezarea celui ce se va bucura de pasivitate pe burtă, masându-i-se spatele sau picioarele. Mișcările efectuate trebuie să trezească dorința acestuia. Apoi acesta se va întoarce pe burtă, urmând să îi fie stârnite punctele sensibile, zonele erogene. Executarea mișcărilor nu se face la întâmplare, ea fiind menită să canalizeze centrii nervoși, astfel provocându-se acea plăcere intense.

Ambientul ideal

Atunci când vine vorba despre ambientul în care se va desfășura acțiunea, trebuie să ne asigurăm că totul este perfect. Caută o cameră ușor obscură, care să fie învăluită de aromele lumânărilor și a bețișoarelor parfumate. Trebuie creată o stare de relaxare profundă ca beneficiile  tantricului să atingă cele mai înalte culmi.

Lasă-ți trupul să experimenteze. Acceptă plăcerea și ofer-o și tu. Deconectează-te de tot ceea ce este în jurul tău și lasă pasiunea să vorbească. Lasă-te în mână celor mai bune maseuze și vei descoperi noi aspecte despre corpul tău.

 

Lasă vraja să te cuprindă, Mon Amour!

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66