Prietenii tăi au nevoie de un moment de relaxare? Înscrie-i în concursul Mon Amour!

Rutina, stresul și responsabilitățile pot influența relațiile de prietenie. Ieșirile în oraș devin mai rare, iar atitudinea prietenilor noștri ajunge de nerecunoscut. Dacă ai observat astfel de schimbări la prietenii tăi, este timpul să îi înscrii în concursul organizat de salonul de masaj erotic Mon Amour Club!

Salonul nostru de masaj erotic venerează momentele de relaxare intensă și dorește să contribuie la starea de bine a prietenilor tăi. Tot ce ai tu de făcut este să identifici prietenul “stresat” și să îl propui pe pagina noastră de Facebook într-un comentariu la postarea cu descrierea concursului. Astfel, el sau ea va beneficia de șansa de a câștiga unul dintre cele trei mari premii:

Locul I Un masaj erotic cu trei fete

Locul II Un masaj erotic cu două fete

Locul III Un masaj erotic

Oferă prietenilor tăi șansa de a beneficia de un masaj erotic gratuit de la cel mai iubit și apreciat salon din București!

Un masaj erotic poate face minuni! Pe lângă oportunitatea de a-ți lăsa simțurile să se dezvolte, masajul erotic este considerat unul dintre cele mai eficiente soluții pentru o relaxare intensă și rapidă. Fetele de la Mon Amour au un adevărat talent când vine vorba de calitatea serviciilor oferite de salonul nostru de masaj erotic, iar misiunea lor este să îți ofere o experiență unică și de neuitat.

Dacă se întâmplă ca tu să fii prietenul „stresat” din gașcă, convinge-ți amicii că ai nevoie de ajutorul lor! Ei te pot susține cu un comentariu la concursul nostru pe Facebook. Concursul Mon Amour este o ocazie unică, iar premiile noastre sunt pe măsură! Înscrie-te în concurs și intră în extragerea noastră de la sfârșitul lunii. Iată care sunt regulile:

1.Dă un like paginii noastre de Facebook.

2.Menționează prietenul pe care vrei sa îl trimiți la noi într-un comentariu.

 

Mult success,

Mon Amour Club

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66