salon-de-masaj-erotic-din-București

Prima mea experiență într-un salon de masaj erotic din București

Recent, am avut prima mea experiență la un salon de masaj erotic din București. A fost ziua mea și cei mai buni prieteni ai mei s-au gândit că mi-ar prinde bine puțină relaxare. Mi-au spus că am la dispoziție câteva zile pentru a îmi alege data în care să experimentez noi sentimente. Mi-am făcut curaj și m-am programat.

Am ajuns la salonul de masaj erotic din București

Nu a durat mult și am ajuns la data cu pricina. M-am pregătit temeinic pentru această nouă experiență și am pornit la drum. Odată ce am ajuns la acest salon de masaj erotic din București, am fost preluat de cea care avea să mi arate noi orizonturi, o frumoasă maseuză. Am intrat împreună într-o cameră obscură, unde am fost ghidați de lumina lumânărilor și de parfumul afrodisiac care mă ispitea cu fiecare pas cu care înaintam.

Experiența trăită

Camera era ușor întunecată, dar foarte aerisită. În aer plutea o mireasmă plăcută care a făcut emoțiile să dispară încetul cu încetul. O cameră simplă dar cu un efect extraordinar. Pe măsură ce minutele treceau am înțeles de ce prietenii mei mi-au făcut acest cadou, de că au ales să mă trimită la un salon de masaj erotic din București și nu au ales altceva. Ce s-a întâmplat ulterior este probabil cea mai intensă experiență erotică pe care am trăit-o.

Cu siguranță vă întrebați despre ce salon este vorba. Numele acestuia este Mon Amour și este probabil cel mai bun salon de masaj erotic din București. Maseuze de prima clasă, camere special amenajate pentru fiecare client în parte, plăceri nemaiîntâlnite și multe altele va așteaptă de Luni și până Duminică într-o zonă centrală, aproape de inima ta.

Vino și tu să descoperi noi orizonturi și mai ales să te descoperi pe tine, cu ajutorul acestei echipe tinere, dar totodată plină de experiență!

Mon Amour Masaj

About Mon Amour Masaj

Nu sunt comentarii

Leave a Comment

CONTACT MASAJ EROTIC

Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B

Sector 1, Bucuresti

PROGRAM MASAJ EROTIC

Luni - Sambata: 12-04

Duminica: 16-02

© 2008-2018 - Mon Amour Club LLC. All rights reserved. - Mon Amour Masaj

Close

Rezerva acum!

Completeaza formularul si
rezerva-ti un masaj erotic.

Adresa:
Strada Caderea Bastiliei Nr. 72B, Sector 1, Bucuresti

WhatsApp:
0732 889 966

Telefon:
021 316 8838

Program:
Luni-Sambata: 12:00-04:00;
Duminica: 16:00-02:00


Site realizat de Danco Vision

Rezerva acum: 0732 88 99 66